Ørnegaardsvej 10, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

HAVUDSIGT FRA KLITGRUNDEN ...

Højtbeliggende fritidshus bygget ind i klitten og med flot udsigt over den smukke kuperede natur og med kik til Vesterhavet.

Huset er beliggende kun 145 meter fra stranden.

HUSK - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Huset er opført i 1968 og har et boligareal på 90 kvm. + separat udhus på 6 kvm. Når du har parkeret bilen går du op ad trappen til fritidshuset mens du kan høre bølgernes brusen og dufte Vesterhavet og klitterne. Fritidshuset er beliggende kun 145 meter fra stranden.

Indeholder:
* Stor udsigtsstue med brændeovn samt udgang til terrasse. Fra såvel stue som terrasse er der fantastisk udsigt over området og helt ned til stranden.

* Køkken i åben forbindelse med spisestuen. Fra spiseafdelingen er der er udgang til den vestvendte terrasse, hvor solnedgangen kan nydes. Endvidere udgang til den øst- og sydvendte terrasse, hvor både morgenkaffen kan nydes i solens stråler, men også eftermiddagssolens stråler vil bage.

* 3 soveværelser alle med skabe.

* Badeværelse med brus, toilet og håndvask.

* Entre / fordelingsgang.

Opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Herlig kuperet klitgrund på 2.600 kvm. beliggende med flotte udsigtsvidder over det stærkt kuperede klitområde og flot kik til Vesterhavet.

Huset er beliggende kun 145 meter fra stranden.

Beliggenhed

Højtbeliggende fritidshus placeret i den herlige klit og med flot havkik til Vesterhavet fra huset men havudsigt fra grunden. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet og med fødderne i Vesterhavet, kan du indånde den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhav kan gi' dig!

Området er Kettrup Bjerge og i dette fantastiske område mærker du, hvad Kettrup Bjerge, også kaldet "Lille Norge" kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Syd for Kettrup Bjerge finder du Saltum med én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Kettrup Bjerge.

Nøgletal

Areal2600m²
Bolig90m²
Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1968
Sags nr.LFH6421  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe 61.901 kr. til ejer ved fuld udlejning.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web