Stellavej 3, 9480 Løkken

 
HAVUDSIGT FRA KLITTOPPEN
NYHED ...

Beskrivelse

VELBELIGGENDE PÅ STÆRKT KUPERET KLITGRUND - HAVUDSIGT FRA TOPPEN AF KLITTEN.

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Yderst velbeliggende fritidshus i klitten, på en stærkt kuperet klitgrund og kun 450 meter fra stranden. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet og med fødderne i Vesterhavet, kan du indånde den friske luft i den storslåede klitnatur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Via Grundejerforeningen er der mulighed for at tage et slag Tennis på grundejerforeningens bane som ligger ca. 200 m øst for huset.

Fritidshuset er opført i 1984 / 2006 og har et bebygget areal på 128 kvm. heraf 126 kvm. bolig + 2 kvm. integreret udhus. Endvidere 26 kvm. garage, hvor en del er indrettet med sauna og vaskerum med vaskemaskine/tørretumbler.

Rundt om huset er der store terrassearealer, således det altid er muligt at finde en lækrog og følge solens stråler.

Indeholder:

* Stor lys stue med brændeovn, og klinkegulv samt udgang til stort terrasseareal.
* Pænt lyst køkken holdt i hvid/grå og i åben forbindelse med stuen.
* Værelse med dobbeltseng.
* Værelse med dobbeltseng og skabe.
* Master bedroom med dobbeltseng, walk-in closet og udgang til terrasse.
* Fra soveværelset er der direkte adgang til det store badeværelse med bruseniche, stort skabsarrangement med 2 helstøbte håndvaske, toilet samt lækker "dampkabine med massagedyser".
* Værelse med køjeseng.
* Værelse med enkeltseng og skab.
* "Hyggeværelse med sofa".
* Gæstebadeværelse med bruseniche, bordarrangement med håndvast samt toilet.
* Entre

Huset opvarmes med el (varmepumpe) og brændeovn.

Grunden

Store naturgrund på 2.387 kvm. beliggende i et stille og roligt sommerhusområde, og her er alle muligheder for at nyde det de skiftende årstiders bud på vejret. For dette feriehus fremhæves de fantastiske udeområder, hvor man helt ugeneret kan nyde det flotte område. Huset er omgivet af 4 forskellige og store terrasser, så man kan nyde solen og komme i læ for vinden hele dagen lang. Fra klitten ved siden af huset er der skabet et lille terrasseareal med flot udsigt til Vesterhavet.

Beliggenhed

Yderst velbeliggende fritidshus i klitten, på en kuperet klitgrund og kun 450 meter fra stranden. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet og med fødderne i Vesterhavet, kan du indånde den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Området er Kettrup Bjerge - nabo med det fantastiske område som kaldes "Lille Norge". Her i området kan der tilbydes: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Syd for Kettrup Bjerge finder du Saltum med én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Kettrup Bjerge.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.498.000Areal2387m²
Udbetalingkr 125.000Bolig126m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.416Stue/vær.7
Byggeår1984/2006
Sags nr.LFH6436  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er udlejet via bureau - med en årlig lejeindtægt til sælger på ca. kr. 88.030 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web