Redningsvejen Nord 115, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

YDERST VELBELIGGENDE FRITIDSHUS MED HAVKIK FRA UDESTUEN ...

HUSK vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Yderst velbeliggende fritidshus i klitområde syd for Løkken og med kun 220 m. fra en af Danmarks bedste badestrand.

Klitgrunden er på 2.558 kvm. med flotte udsigtsvidder til marhalmsklitterne og ønsker du at om eller tilbygge - er max. boligarealet 150 kvm. og hertil kommer garage/carport.

Fritidshuset fremstår lyst og velholdt, er opført i 1977/2004 og har et boligareal på 81 kvm. I 2004 blev den overdækkede terrasse ombygget til udestue. Udestuen har et areal på 15 kvm. Oprindeligt var huset 66 kvm.

Fritidshuset indeholder:
* Dejlig lys stue med brændeovn, synlige hanebånd og flot gulv. Fra stuen er der udgang til herlig udestue med flot havkik.

* Pænt hvidt køkken i åben forbindelse med stuen.

* Badeværelse med brus, toilet og håndvask.

* Værelse med dobbeltseng

* Værelse med dobbeltseng

* Værelse med 2 enkeltsenge.

* Lille entre ved køkkenet.


Huset opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Klitgrund på 2.558 kvm. med flotte udsigtsvidder til klitterne med marehalm og med rig mulighed for at nyde naturen fra husets terrasse.

Med kun 220 meter fra den brede sandstrand samt Vesterhavet er dette en herlig beliggenhed og er i gå afstand til Løkken By.

Beliggenhed

Yderst velbeliggende fritidshus i kuperet klitområde ca. 220 m. fra en af Danmarks bedste badestrand. Huset er beliggende direkte syd for Løkken og med en herlig udsigt til klitlandskabet.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Areal2558m²
Bolig81m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1977/2004
Sags nr.LFH6437  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er udlejet via bureau - med en årlig lejeindtægt til sælger på ca. kr. 58.400 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web