Storkedalen 7, 9480 Løkken

 
BEDRE END 1. KLITRÆKKE ...
NYHED ...

Beskrivelse

CHARMERENDE HØJTBELIGGENDE FRITIDSHUS I 1. KLITRÆKKE OG MED PANORAMAHAVUDSIGT....

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

BEMÆRK venligst - Sælger har været ejer af Storkedalen i over 40 år og opført et LIEBHAVER-fritidshus i 2010. Sælger har igennem mange år skabt narturlig kystsikring ved at skabe flere klitter med marhalm.
Kig på fotoet eller kom med ud i klitten - her vil du se sælgers klitprojekt hvor klitterne er vokset, tilgroet med marhalm og det - er et synlige bevis på at der ikke er klitnedbrydning.

LIEBHAHER-fritidshuset har udsigt fra alle husets rum til klitterne og Vesterhavet.

Fra stuen er der endda også udsigt til RUBJERG KNUDE FYR og over det flot kuperede klitlandskab.

LIEBHAVER-fritidshuset er opført i 2010 og fremstår superlækkert, lyst og charmerende. Boligareal på 44 kvm. og opvarmes med el.

LIEBHAVER-fritidshuset er holdt i lyse farver og med de hvide vægge, flotte trægulve og blå nuancer trækkes fornemmelsen af strand, sand og vand næsten ind i huset samtidig med man sidder og nyder udsigten over Vesterhavet.

Indeholder:
* Hyggelig, lys og udsigtsstue med loft til kip, trægulv, adgang til husets hems samt udgang til vestvendt terrasse med den smukkeste udsigt over Vesterhavet.

* Smukt stilfuldt køkken i åben forbindelse med stuen og med udgang til den flotte udsigts- træterrasse

* 2 gode soveværelser med hver 2 sengepladser, smart skabsløsning og "magasin" under sengene. Værelserne har flotte trægulve.

* Elegant badeværelse med flisebelagt gulv og bruseniche, smart lille håndvask, væghængt toilet samt vaskemaskine

Her er drømmehuset/fristedet, hvor det er muligt at slappe af, høre bølgernes brusen og nyde den fantastiske udsigt hvor havet og himlen går i et.

Grunden

Herlig klitgrund i 1. klitrække.

Grunden er på 1923 kvm med en pragtfuld beliggenhed tæt ved stranden og i gå afstand til byen.

Der er etableret flot terrasseområde omkring huset. hvor både eftermiddags- og aftensolen kan nydes - ligesom den flotte solnedgang kan følges fra terrassen.

Midt mellem hybenroserne er der etableret et fantastisk opholdsareal midt i klitten, hvor man kan sidde og kigge på stranden og bølgernes brusen på nærmeste hold.

Beliggenhed

Velbeliggende charmerende og højtbeliggende LIEBHAVER-fritidshus på herlig klitgrund kun ca. 35 meter fra Vesterhavet og i gå afstand til Løkken.

Følg stierne igennem Furreby-området og kom ned på "kærligshedsstien", der går langs Furrebybæk, som løber ud i Vesterhavet. I dette herlige område finder du nostalgiske og charmerende store som små fritidshuse op imod Furreby bæk med to smukke broer til Løkken by.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 3.498.000Areal1923m²
Udbetalingkr 175.000Bolig44m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.387Stue/vær.3
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2010
Sags nr.LFH6474  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

LIEBHAVER-fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning.

Ønsker du som ny ejer - at køre fuld udlejning - er der en forventet årlig lejeindtægt på ca. kr. 118.000,- til ejer.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 11.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web