Toftevej 27, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Billigt veldisponeret fritidshus i attraktivt område i Nr. Lyngby. Huset er opført i 1978/1988 og har et boligareal på 71 kvm. + 24 kvm. carport.

Huset indeholder:
* Stue med udgang til delvis overdækket terrasse.
* Lille køkken i åben forbindelse til stuen.
* Værelse med 2 enkeltsenge.
* Værelse med sovesofa
* Soveværelse med dobbeltseng og udgang.
* Badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask.
* Entre / Fordelingsgang med garderobeplads.

Opvarmes med el.

Grunden

Stor naturgrund på 2.506 kvm. med god beplantning som skaber læ, hygge og optimalt udeliv og kun ca. 800 meter fra Stranden.

Beliggenhed

Billigt ældre fritidshus, som er beliggende naturskønt og med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du købmanden, restaurant og solnedgangpladsen som er samlingsstedet, hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang.
Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand.

Nøgletal

Areal2506m²
Bolig71m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1978/88
Sags nr.LFH6495  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er ikke forpligtet til udlejning.

Såfremt man ønsker at udleje dette liebhaver-fritidshus, vurderer bureauet at det kan indbringe 26.102 kr. til ejer ved fuld udlejning som huset p.t. er.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 41.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web