Kettrup Bjerge Vej 82, 9480 Løkken

 
PANORAMAHAVUDSIGT
NYHED ...

Beskrivelse

Kettrup Bjerge – 180 graders eksklusiv PANORAMA HAVUDSIGT og egen bunker. Midt mellem Løkken og Blokhus.

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Dette fritidshus er en perle året rundt. Naturen kommer med 180 graders panoramaudsigt ud over det særegne klitlandskab og Vesterhavet helt ind i stuerne. Her får man sin helt egen eksklusive solnedgangsterrasse dels fra begge vestvendte terrasser, dels fra bunkeren, der ligger på grunden mod syd, og hvorfra der er udsigt til hele Jammerbugt med Rubjerg Knude Fyr mod nord og bugtens runding og Hanstholm mod syd. Flere brudepar er i tidens løb blevet fotograferet på den bunker med det brusende Vesterhav som baggrund.

Om efteråret og vinteren er huset med ild i brændeovnene et sjælevarmende helle, når der igen skal varme i kinderne efter en vindblæst vandretur ved havet.

Fritidshuset er opført i 1967/1989. Løbende moderniseret, altid elsket. Huset har et boligareal på

115 kvm. hertil kommer carporten på 28 kvm. heraf 10 kvm. udhus.

Huset opvarmes med varmepumpe fra 2020, el og 2 brændeovne fra 2019.Indeholder:

* Nye trægulve fra 2019 overalt i huset.

* Nyt hvidt køkken fra 2019 fra HTH med grebsfri låger, alt i hvidevarer samt massivt træbordplade. Fliser i aquamarin og blå-grønne nuancer ved vasken. Køkkenet er i åben forbindelse med halvmur til opholdsstuen.

* Fra køkkenet går man ad et bredt gangareal et niveau op til den flotte vestvendte udsigtsstue med panorama havudsigt. Stuen har hvidmalet loft til kip, hvidmalede vægge, trægulv, brændeovn og stort vinduesparti, der trækker lyset, klitterne og Vesterhavet helt tæt på. Fra stuen er der udgang til den vestvendte terrasse, der går rundt om huset mod nord.

* Fra den brede gang er der udgang til solgård samt til ”Kahytten” der er et lille overdækket terrasserum med vinduer.

* Dejlig lys sydvendt opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet, trægulv, hvidmalet loft til kip, hvide vægge, brændeovn og store vinduespartier også med mageløst kig til klitterne og Vesterhavet.

* Fra opholdsstuen er der udgang til overdækket gang/orangeri/opholdsrum med fliser og herfra videre adgang ud til sydvendt solgård med læhegn hele vejen rundt. Fra denne solgård er der adgang til skur.

* Stort soveværelse med trægulve, dobbeltseng og skabe.

* Værelse med 2 x enkeltsenge.

* Ældre, men velfungerende badeværelse med hvide gulvklinker, hvidmalede vægge, bruseniche i "glas", skabsplads og vaskemaskine.


Kettrup Bjerge mellem Saltum og Grønhøj er et helt unikt naturområde med masser af vandreruter (sti 100 ligger tæt på huset), kystbefæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. Ørnbjerg hæver sig 43 meter over havet. Her er klitlandskab, brede sandstrande, plantager, engområder og løvskov. Et fantastisk rekreativt naturområde.

Vesterhavssti 14 leder tæt på huset ned gennem storslået gletsjerdal og videre ud over klitterne, over den signifikante brede sandstrand og ned til havet, hvor noget af det bedste badevand er. Der kan køres i bil på stranden fra Blokhus til Løkken.

Huset skal opleves.

Grunden

Herlig kuperet marehalmsbeklædt klitgrund på 3.389 kvm.

Kettrup Bjerge Vej er en blind vej, som ender i en strandsti, med direkte adgang til Vesterhavet.

Huset er beliggende ca. 262 meter til Vesterhavet,

Beliggenhed

Naturskønt højtbeliggende fritidshus på en herlig kuperet klitgund i det naturskønne Kettrup Bjerge.

Jammerbugten er et af Danmarks absolut mest besøgte ferieområder.

Her finder du de klassiske ferieområder, Blokhus, Saltum og Løkken med gode og børnevenlige sandstrande. I sommerhalvåret stiger befolkningstallet markant på grund af de mange feriegæster, som skaber en hyggelig og festlig stemning i byerne langs Vestkysten.

Få km fra Kettrup Bjerge finder du Saltum med en af landsdelen største underholdingspark – Fårup Sommerland.

Kettrup Bjerge Strand og Grønhøj Strand, byder på en af vestkystens bedste badestrande og en pragtfuldt natur med marehalmsbeklædte klitter, med små idylliske stier og ugenerte gryder. Yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier, samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Kettrup Bjerge ...

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 5.498.000Areal3389m²
Udbetalingkr 275.000Bolig115m²
Mdl. ejerudgiftkr 3.441Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1967/89
Sags nr.LFH6547  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er udlejet via bureau - med en årlig lejeindtægt til sælger på ca. kr. 91.934,64 til ejer ved udlejning i ca. 19 uger.

Alle bookede uger skal respekteres.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 41.000,- i brutto lejeindtægten, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 11.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web