Søren Kjeldsens Vej 13, 9480 Løkken

 
TÆT VED FURREBY BÆK ...
NYHED ...

Beskrivelse

Flot højtbeliggende fritidshus med gode udsigtsforhold over området. Huset er opført i 1967/2006 og har et boligareal på 66 kvm hertil kommer 19 kvm. lukket overdækning, som fungere som forstue/fordelingsgang til værelserne. Endvidere Garage på 31 kvm. heraf 9 kvm. udhus. Der er også dejlig afskærmet overdækket terrasse mod syd / vest på 13 kvm.

Beboelsen indeholder:
* Dejlig stue med trægulv og udgang til østvendt terrasse.
* Pænt nyere køkken i hvid / stål med hyggelig spiseplads, hvorfra der er udgang til den syd og vestvendte overdækkede terrasse.
* Fint badeværelse med bruseniche, toilet og smart sort skuffearrangement med helstøbt håndvask.
* Stort mastersoveværelse.
* Værelse med dobbeltsovesofa.
* Lukket overdækning med trægulv og udgang til fantastisk østvendt morgenterrasse.
* Lille depotrum med diverse installationer og afsætningsplads.

Der kunne være mulighed for at indrette anneks i redskabsrummet i garagen. Garagen har el-hejseport.

Opvarmes med el og varmepumpe.


Grunden

Herlig højtbeliggende naturgrund på 801 kvm med flotte terrasseanlæg samt granitbelagt indkørsel med p.plads. Huset er beliggende kun 390 m fra det herlige Vesterhav - og med kort afstand til Furreby Bæk samt Løkken by.

Beliggenhed

Flot højtbeliggende fritidshus i et charmerende sommerhusområde med et utal af strandstier til Vesterhavet, samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. Med kun 10 min. gang fra den brede sandstrand og Vesterhavet er dette en herlig beliggenhed med udsigt til klitlandskabet. Fritidshuset er i gå afstand til Løkken By, som byder på mange aktiviteter, såsom butikker, restauranter, cafeer, hyggeligt natteliv, golfbane, bowlingcenter, go-karts og ridecenter. I umiddelbar nærhed er der et væld af natur oplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, som indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Et par km nord for Løkken er Nr. Lyngby med sit barske klitområde samt nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Løkken.


Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.475.000Areal801m²
Udbetalingkr 75.000Bolig66m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.756Stue/vær.3
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1967/2006
Sags nr.LFH6609  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er ikke forpligtet til udlejning.

Såfremt man ønsker at udleje dette liebhaver-fritidshus, vurderer bureauet at det kan indbringe 33.210 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web