Harrietsvej 9, 9480 Løkken

 
LIEBHAVERI I KLITTEN ...
NYHED ...

Beskrivelse

LIEBHAVERI I KLITTEN ...

Imponerende KK liebhaver-fritidshus placeret midt i det flotte klitlandskab.

HUSK VI HOLDER ÅBENT HUS MED TILMELDING - HVER DAG.

Et indbydende og velfungerende liebhaver-fritidshus med wellness afdeling.

Med kun 230 meter til det brusende Vesterhav.

BEMÆRK - Nymalet udvendigt i 2018 ...

Fra terrasserne fyldes sjælen og sindet af klitlandskabet, og i det fredelige område kan børn løbe frit omkring, bade og lege, og lige så langt øjet rækker.

Alt i alt en unik bolig, indrettet med omtanke og sans for detaljer og kvalitet!

Imponerende KK liebhaver-fritidshus, som er opført i 1996, hvor ejeren har kælet for enhver detalje.

Bebygget areal på 103 kvm. heraf veldisponeret boligareal på 101 kvm. samt herlig syd- vestvendt (delvis) overdækket træterrasse. Ligesom du vil nyde den herlig morgen terrasse som samtidig er hovedindgangen og ligger perfekt mod øst. Endvidere 2 kvm. depotrum med vandvarmer, sikringstavle samt spa-teknik.


Indeholder:

* Når man træder ind i boligen, oplever man et eksklusivt materialevalg ligesom man bliver imponeret af stuens rummelighed, bemærk her den murede skorsten og brændeovn, som flot opdeler opholdsstue og spiseafdelingen. Her i boligens hjerte er helheden unik og sælger har formået at skabe en fantastisk bolig, med et utal af lysindfald, specielt ved den forhøjede panoramastue med glaskarnap, der åbner op for en betagende udsigt til klitlandskabet. Her fra stuen er der adgang til to store gode hemse på i alt ca. 20 kvm. - begge med vinduer til kip, et herligt sted for børn og barnlige sjæle hvor der hygges. Fra stuen er der udgang til syd-/vestvendt træterrasse med en yderst fremragende udsigt til klitterne og med det ca. 12 kvm. overdækkede areal finder du altid en lækrog.

* Kvalitetskøkken i hvidt klassisk look med mahogni kant, samt alt i hvidevarer.

* Gæstebadeværelse med hvid håndvask, wc samt hvide diagonale gulvklinker.

* 2 Master bed-room med stor dobbeltseng, faste skabe samt udgang til terrasse.

* 1 soveværelse med dobbelt seng, ligeledes med god skabsplads.

* Stor Wellness afdeling med vandskuret murstensvæg, flotte hvide diagonale gulv klinker - bemærk her den flotte placering af det nedsænkede hjerteformede spabad med boblende vand og luftmassage, samt indbygningsspot i loftet, som skaber en lys og intim atmosfære. Endvidere sauna med røgfarvet glasdør. Rundmuret bruseniche, vaskemaskine, toilet samt bademiljø med nedfældet håndvask samt underskabe.

Opvarmes med el varmepumpe og brændeovn.

Grunden

Helt unik kuperet naturgrund på 2.597 kvm. Grunden er omkranset af kuperede marehalmsklitter, som giver en yderst ugenert beliggenhed og smukt naturområde, som er oplagt for naturelskere, der prioriterer et fredeligt område med kun ca. 230 meter til det brusende Vesterhav.

Beliggenhed

Yderst velbeliggende Liebhaver-fritidshus på en kraftig kuperet naturgrund. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhav kan gi' dig!

Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Få km nord for Grønhøj Strand er Løkken med sit pulserende liv såsom Torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Syd for Saltum finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Denne unikke arkitekttegnede liebhaverbolig er beliggende 2 minutters gang fra én af Danmarks smukkeste badestrande.

Velkommen til Grønhøjs klitter.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.785.000Areal2597m²
Udbetalingkr 140.000Bolig101m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.738Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1996
Sags nr.LFH6632  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er udlejet via bureau med en årlig lejeindtægt på ca kr. 120.000 til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK - 40 % reglen.

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.
(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web