Josefines Have 28, 9480 Løkken

 
HERLIG GÅRDHAVE

Beskrivelse

Eksklusiv villa med facadebehandlet murværk med markering af en høj sokkellinie. Den høje sokkel fremstår i teglsten med skrabefuge i samme farve som teglstenene. Tagdækningen er røde vingetegl med hvid kantforskælling. Huset er opført i 2009 har et veldisponeret boligareal på 146 kvm fordelt med 93 kvm. i stueplan og 53 kvm. på 1. sal.

Stueplan indeholder:
* Spændende stue med egetræsgulv, højt til loftet og udgang til den herlige syd- og vestvendte solgård.
* Flot køkken i hvid højglans med alt i hvidevarer i stål, sort stenbordplade og flot klinkegulv. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen.
* Lækkert badeværelse med væghængt toilet, smart skuffearrangement i sort med sten-bordplade med helstøbt håndvask, bruseniche.
* Soveværelse med egetræsgulv og skabe.
* Bryggers med vaskesøjle og bord-/skabsarrangement samt klinkegulv.
* Entre med klinkegulv og trappe til 1. sal.

1. sal indeholder:
* Herlig repos/stue med egetræsgulv og flot udsigt til stueetagen.
* Værelse med egetræsgulv + skabe.
* Værelse med egetræsgulv + skabe.
* Badeværelse med bruseniche, bordarrangement med helstøbt håndvask, væghængt toilet samt flotte gulvklinker.

Opvarmes med fjernvarme.

Afløb til offentlig kloak.

Husene er opført i gode gedigne materialer, der ligesom byplanen og arkitekturen har rod i Løkkens traditionelle byggeskikke.
De naturlige materialer og overflader er anvendt på en enkel og raffineret måde, der tilføjer bebyggelsen et strejf af eksklusivitet. Alle materialer er vedligeholdelsesvenlige, miljøvenlige og patinerer på en smuk måde.

Ingen bopælspligt - kan anvendes til såvel helårs- som fritidsbrug/fritidshus

Grunden

Herlig grund på 390 kvm. med herlig gårdhave, flot indkørsel - med flot læskærm udført i det karakteristiske sortmalede hegn. 

Beliggenhed

I absolut særklasse og tegnet af arkitekt Jørgen Ussing er dette luksus-byhus/fritidshus beliggende kun 300 fra Danmarks bedste badestrand og med kun 10 min. gang til Løkken Torv.

Løkken har sin helt egen historie, hvor de første huse blev bygget i 1678 og for to-trehundrede år siden, var Løkken en vigtigt "ladeplads" for handelen mellem England og Sydnorge. I slutningen af 1800-tallet kom de første badegæster, og Løkken udviklede sig til en populær badeby.  Senere blev Løkken en vigtig fiskerby, den 3. største ved Vestkysten. Man kan stadig se de gamle pakhuse, molen, bådepladsen, signalmasten, tjærepladsen, vandtårnet osv. Den dag I dag bliver fiskebådene stadig trukket op på stranden. I dag er Løkken en af Danmarks mest eftertragtede feriebyer, da den har en af Europas bedste badestrande. Den kilometerlange strand er med det fineste hvide sand og rent badevand. Løkken by er i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane - 18 huls, bowlingcenter, kunstmaler samt museum.

Løkken by har gennemgået en byfornyelse. Søndergade som er indfaldsvej til Josefines Have indgår i denne plan med en lang promenadegade i et smukt samspil med Vendsyssels plantage og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab, og "kærlighedsstien" ved Furreby bæk, som ender ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken...

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 3.495.000Areal390m²
Udbetalingkr 175.000Bolig146m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.844Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2009
Sags nr.LFH5526EnergimærkeEnergimærke C
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset benyttes som fritidshus men er IKKE forpligtet til udlejning.

Dit bud

 
         
Ultimate Web