Møllehusvej 4, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Ren idyl - på herlig ugenert naturgrund i roligt område. Sommerhuset har et areal på 132 kvm. fordelt med 90 kvm. i stueetagen + 42 kvm. udnyttet overetage. Huset er opført i 1870/1985.

Stueplan indeholder:
* Lys opvarmet udsigtsstue med plankegulv og vinduer hele vejen rundt samt udgang til haven. Loftet går til kip.
* Hyggelig opholdsstue med brændeovn, plankegulv og sprossevinduer. Stuen er i åben forbindelse med udsigtsstuen og køkken-allrummet.
* Køkkenallrum med god spisekrog med plankegulv, udgang til haven. Køkkenafdelingen er holdt i hvid/bøg og med praktisk laminatbordplade samt klinkegulv.
* Stort soveværelse med plankegulv.
* Badeværelse med hvide fliser på gulv og vægge samt toilet, håndvask og bruser.
* Entre med klinkegulv, vaskemaskine samt trappe til 1. sal som indeholder:

* Repos/fordelingsgang med plankegulv og adgang til de 2 store gavlværelser.
* Stort værelse med plankegulv og 3 sovepladser.
* Stort værelse med plankegulv og 3 sovepladser.

Opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Dejlig lukket naturgrund på 2812 kvm. beliggende kun 600 meter fra det brusende Vesterhav og med kort afstand til Nr. Lyngbys købmand og solnedgangspladsen.

Beliggenhed

Idyllisk lille velbeliggende hus ”MØLLEHUSET” på herlig stor ugenert naturgrund i roligt område.
Der er gode stier til det brusende Vesterhav ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.
Her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og den helt nye solnedgangplads som er samlingsstedet, hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang.
Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby

Nøgletal

Areal2812m²
Bolig116m²
Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1870/1985
Sags nr.LFH5595  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er udlejet via bureau og kan omsætte for kr. 38.172,- til ejer ved fuld udlejning.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web