Aavej 12, 9480 Løkken

 
LIEBHAVERI VED FURREBY BÆK
NYHED ...

Beskrivelse

LIEBHAVERI VED FURREBY BÆK ...

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

En perle i særklasse beliggende kun 310 meter fra stranden.

Beliggende med få minutters gang til "kærlighedsstien" som er parallel med Furreby bæk, som går direkte til Vesterhavet ved de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, Danmarks badeby nr. 1.

Her finder du dette lille hyggelige hus med bl.a. sprossevinduer og fantastisk hyggelig udestue, hvor man kan nyde kaffe,n mens man har udsyn til haven i de skiftende årstider.

Huset er opført i 1960/1997 og har et bebygget areal på 102 kvm. fordelt med 78 kvm. bolig og 24 kvm. udestue. Udhus på 27 kvm. samt et ældre anneks og drivhus. Endvidere dobbelt carport.

Hovedbygningen indeholder:

* Dejlig lys stue med den gode gamle hyggelige Morsø/Egern brændeovn, plankegulv og udgang til den hyggeligste udestue med trægulv og fantastisk lysindfald via de flotte sprossevinduer. Fra udestuen er der adgang til terrasse/have.

* Pænt og velholdt gedigent køkken med plankegulv og lille spiseplads. køkkenet er i åben forbindelse med stuen.

* Soveværelse med skabsvæg, plankegulv og plads til dobbeltseng

* Værelse med plankegulv og køjeseng.

* Værelse med dobbelt sovesofa.

* Badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask samt lyse gulv- og vægfliser.

* Flot entre/fordelingsgang med klinkegulv og med adgang til lille garderoberum.

Huset opvarmes med el og brændeovn.

Ingen bopælspligt - kan benyttes som fritidshus.

Grunden

BEMÆRK GRUNDEN STØRRELSE:

Herlig helårsgrund med stakit som omkranser den i alt 855 kvm. store grund, og med en flot indkørsel samt dobbelt carport.

Huset er beliggende kun ca. 310 meter fra stranden.

Beliggenhed

Liebhaver- bolig som kan benyttes både som fritidshus og helårshus og er beliggende med få minutters gang til "kærlighedsstien" som er parallel med Furreby bæk, som går direkte til Vesterhavet ved de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, Danmarks badeby nr. 1.

Som ekstra gevinst kan du på få min. opleve Løkken med det herlige og sprudlende Torv, ligesom villaen er tæt på fritidsaktiviteter, skole, sportsplads og indkøb.

I dag er Løkken by i en rivende udvikling med et væld af specialbutikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv. I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.498.000Areal855m²
Udbetalingkr 125.000Bolig78m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.640Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1960/97
Sags nr.LFH6448EnergimærkeEnergimærke E
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Der er ikke bopælspligt i Løkken og huset benyttes til fritidsbrug.

Liebhaver-fritidshuset er IKKE tilmeldt et bureau eller udlejning men såfremt du ønsker at udleje denne liebhaverbolig vurdere bureauet at kunne indbringe 68.820 kr. til ejer ved fuld udlejning.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web