Rødhus Klitvej 80, 9490 Pandrup

 
STRANDGÅRDEN - RØDHUS ...

Beskrivelse

HER FÅR ORDET LIEBHAVERI SIN RETTE BETYDNING

HUSK - vi holder ÅBENT HUS - med tilmelding - hver dag.

En tidslomme - som for den rigtige køber er helt unik og med en beliggenhed i særklasse.

Liebhaver fritidshuset er beliggende tæt ved Vesterhavet med kun 650 til stranden.

Ved foden af Rødhus Klit toner dette dette pragtfulde eksemplar frem. Liebhaver fritidshuset kaldet "STRANDGÅRDEN", som ligger flot placeret i den fantastisk åbne areal på i alt 4.251988 kvm. som er ren uspoleret natur med imponerende naturoplevelser med råvildt - "bambier", harer og fasaner.

"STRANDGÅRDEN" kan dateres helt tilbage til 1860 og man fornemmer denne historiske charme fra 1. færd. Liebhaver fritidshuset har et boligareal på 120 kvm. jf. BBR, hvoraf de 10 kvm. er registreret på 1. sal.

Huset fremstår meget nostalgisk med stråtag, bondehusvinduer, gamle blåmalede dører, hånd vandpumpe og i stalden kan man stadig se, hvornår den sidste ko forlod stalden i 1945.

Indeholder:

* Lavtloftet stue med bjælkeloft, malet plankegulv under tæppet, Morsø-egernbrændeovn og den gamle "oliepumpe" er stadig synlig. I stuen er der stort langbord med bænk som giver den rette stemning.

* Ældre køkken med adgang til spisekammer.

* 2 Soveværelser med dobbeltseng og garderobeplads. Det ene med klinkegulv.

* Værelse med dobbeltseng og vandpumpen + lille kammer med enkeltseng.

* Entre med klinkegulv.

* Bryggers med direkte adgang til stalden.

* Badeværelse med hvide væg og gulvfliser, skabsarrangement med lille håndvask, toilet og brusehjørne.

* Fin stald med båse til dyrene og trappe til "høloftet" - hvor der er indrettet et fint rum med træbeklædte vægge og loft.

En del af den gamle stald er fjerne dog har man beholdt den ene ydervæg med vinduer og vægbeklædning på bagsiden stammer fra brostenene fra Spritfabrikkerne i Aalborg. Væggen er nu benyttet som "læmur" således at naturhaven ligger i læ for vestenvinden og med udsigt til den snoede indkørselsvej.

Grunden

Fritidshuset er beliggende på lejet grund på ca. 3000 kvm. med fin afgrænsning til nabomarken og kun ca. 650 meter fra den brede sandstrand.

Beliggenhed

Jammerbugten er et af Danmarks absolut mest besøgte ferieområder. Her finder du de klassiske ferieområder, Rødhus, Blokhus, Løkken og Tversted med gode og børnevenlige sandstrande. I sommerhalvåret stiger befolkningstallet markant på grund af de mange feriegæste, som skaber en hyggelig og festlig stemning i byerne langs Vestkysten.

I området ved Rødhus er der også et stort skovområde, der indbyder til friske traveture, og som giver læ på de mere blæsende dage.
Rødhus ligger ca. 6 km fra badebyen Blokhus, hvor der findes alle tænkelige tilbud f.eks. stort vandland, bowlingcenter, supermarkeder, flere spændende spisesteder, diskoteker, golfbane, masser af små, sjove butikker til shopping og meget mere.

Jammerbugten i sig selv har også meget at byde på. Her kan du opleve alt fra dejlige og spændende ferieoplevelser, til unik kunst og kultur, hvide sandstrande, høje skrænter og dybe slugter omgivet af store skove og hedearealer.

Badevandet ved Rødhus er i fineste kvalitet og igennem flere år tildelt det "Blå Flag".

Velkommen til Rødhus

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 800.000Areal3000m²
Udbetalingkr 40.000Bolig120m²
Mdl. ejerudgiftkr 4.364Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1860
Sags nr.LFH6429  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er ikke forpligtet til udlejning.

Dit bud

 
         
Ultimate Web