Morten Nielsensvej 29, 9492 Blokhus

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

Dette Luksus-fritidshuset er opført i 2005.

Sælger har netop facademalet i uge 25 - 2017

Beliggende ca. 2300 meter fra Vesterhavet og har et bebygget areal på 109 kvm.

Heraf et veldisponeret boligareal på 100 kvm. samt depotrum på 9 kvm. med støbt gulv samt  delvist overdækket terrasse.

Luksus-fritidshuset er opført i kvalitetsmaterialer og fremtræder eksklusivt og stilrent.

Indeholder: Særdeles pragtfuld stue med lys atmosfære, bemærk den flot placerede brændeovn med glasplade ved den vandskurede halvmur, der adskiller centerstuen - spisestuen med karnap samt køkkenet. Stuen har store vinduespartier til kip, der giver et fantastisk lys i rummet, bemærk de praktiske lamelgardiner. Desuden flotte kvalitetsmøbler. Overalt er vægge og lofter i ludbehandlet rustik, og der er lofter til kip, samt kvalitets plankegulve i stue og værelser. Fra stuen er der udgang til den 96 kvm. store syd-vestvendte træterrasse. Et herligt samlingspunkt til en hyggelig grillaften.

Eksklusiv køkkenafdeling med alt i hvidevarer. Entre med gulvklinker og gulvvarme ved den nordøstlige træterrasse. Elegant gæstebadeværelse med klinker på gulv, helstøbt håndvask med underskab, bruseniche og væghængt wc.

Fordelingsgang med adgang til stor hems, med 2 senge, 2 vinduer samt tv. 3 store soveværelser, heraf 2 med dobbelte senge samt 1 med 2 enkelte senge, alle med boxsenge og faste skabe.

Lækkert badeværelse med wellness-afdeling med sauna samt boblende spabad med varmelegeme til vand/luftmassage; ren nydelse for kroppen. Endvidere glas-bruseniche, væghængt toilet samt vaskemaskine. Smuk finish imellem rustikke klinker, glassten, samt helstøbt terrazzobordplade med vask.

Et super indbydende og velfungerende hus, der kan benyttes på alle årstider. Det er ikke svært at forestille sig, hvor lækkert det må være at sidde og nyde solens varme stråler på terrassen - midt i naturen.

Opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Herlig kuperet klitgrund på 1250 kvm.

Klitgrunden er delvis ugenert samt vejene i området er omkranset af grantræer som giver en varieret natur, samt optimale muligheder for udeliv.

Beliggenhed

Dette luksus fritidshus med spabad og sauna er beliggende i noget af Danmarks smukkeste natur samt tæt på en af Jammerbugtens dejlige badestrande og i cykelafstand fra indkøbsmuligheder. Et skønt fristed og alligevel placeret i fredelige omgivelser, hvor du kommer meget tæt på naturen.

I umiddelbar nærhed er der et væld af natur med strandstier, som indbyder til lange traveture igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Ønsker du lidt aktivitet byder forlystelsesparken Fårup Sommerland på spændende oplevelser og de historiske feriebyer Blokhus og Løkken byder ligeså på mange aktiviteter, såsom golfbane, bowlingcenter, gokarts, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer og hyggeligt natteliv.

Nøgletal

Areal1250m²
Bolig100m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2004
Sags nr.LFH5085  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau med forventet omsætning til ejer ved fuld udlejning på ca. kr. 63.952 årligt.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet, ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned i indeværende år.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web