Solmarken 15, 9493 Saltum

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Retro-fritidshus med unik beliggenhed på dejlig stor beplantet grund.

Huset er opført i 1976 og har et boligareal på 68 kvm. + 18 kvm. overdækket terrasse.

Indeholder:
* Stue med brændeovn, loft til kip og udgang til den overdækkede terrasse.
* Ældre køkken i åben forbindelse med stuen.
* Badeværelse med toilet, håndvaks og bruser
* Værelse med 2 enkeltsenge.
* Værelse med køjeseng.
* Værelse med køjeseng.

Depotrum.

Huset opvarmes med el (varmepumpe) og brændeovn.

Grunden

Herlig grund på 5.000 kvm. Grunden er delvis omkranset af beplantning, som giver en ugenert beliggenhed i et fredeligt område, og med 2.8 km til det brusende Vesterhav.

Beliggenhed

Velbeliggende fritidshus beliggende på herlig ugenert naturgrund, med kort afstand til Jambo Vesterhav, hvor der er både købmand, restaurant og minigolf.

Ved Saltum Strand befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Området er Saltum Strand og i dette fantastiske område mærker du, hvad Saltum kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Syd for Saltum finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Nøgletal

Areal5000m²
Bolig68m²
Stue/vær.4
Byggeår1976
Sags nr.LFH6196  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning.

Ved udlejning via bureau kan der forventes en årlig indtægt til ejer på ca kr. 26.541,- ved fuld udlejning.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web