Havmandens Vej 12, 9493 Saltum

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Fritidshus med stor garage beligende på herlig ugenert gurnd i Saltum Strandpark. Huset er opført i 1985 og har et bebygget areal på 80 kvm. fordelt med 76 kvm. bolig og 4 kvm. udhus ved den overdækkede terrasse. Hertil kommer garagen på 27 kvm.

Indeholder:

* Dejlig stue med brændeovnen ved den murede skorsten samt praktisk laminatgulv. Fra stuen er der udgang til den delvis overdækkede træterrasse.
* Køkken med mange skabe og i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse med dobbeltseng og skabe.
* Værelse med 2 enkeltsenge.
* Værelse med 2 enkeltsenge.
* Badeværelse med bruseniche med fliser på gulv og væg. Hvide gulvklinker, skabsarrangement med håndvask samt toilet.
* Entre med god garderobeplads.

Ved entreen er der herlig gårdterrasse i træ - mellem huset og garagen.

Huset opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Herlig naturgrund på 1.701 kvm. Grunden er delvis omkranset af lave fyrretræer, som giver en yderst ugenert beliggenhed med få min. gang til kuperet marehalmsklitter, et helt unikt og smukt naturområde, som er oplagt for naturelskere, der prioriterer et fredeligt område.

Beliggenhed

Yderst velbeliggende fritidshus, på en ugenert naturgrund i Saltum Strandpark. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Området er Saltum Strand og i dette fantastiske område mærker du, hvad Saltum kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Syd for Saltum finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Saltum.

Nøgletal

Areal1701m²
Bolig76m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1985
Sags nr.LFH6207  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning.

Ved udlejning via bureau kan der forventes en årlig indtægt til ejer på ca kr. 42.875,- ved fuld udlejning.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web