Kordalsvej 81, 9493 Saltum

 
"DET LILLE BADEHOTEL"...

Beskrivelse

Enestående beliggende stråtækt liebhaverbolig i 1½ plan beliggende i 1. klitrække og med havudsigt fra 1. salen. Atmosfæren i og omkring huset driver nærmest tankerne hen på "Badehotellet" eller "Matadorsserien med en tur på Feddet".

Som betragter, imponeres man af den smukke placering i klitlandskabet, hvorved liebhaverfritidsboligen bliver en del af en klitskråning med de herlige velplacerede terrasser, som omkranser boligen og derved skaber endnu mere liv.

Fritidshuset er opført i 1937/1965 og har et boligareal på 112 kvm. fordelt med 80 kvm. i stueplan og 32 kvm. på 1. sal.

Stueplan indeholder:
* Hyggelig stue med brændeovn, bjælkeloft og plankegulv. Fra stuen er der flot udsigt til det kuperede klitlandskab og i øvrigt også udgang til terrasse. Fra stuen er der trappe til 1. sal.
* Pænt lyst køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er holdt i hvid/bøg og med massiv træbordplade og rustikke gulvkllinker samt udgang til terrasse.
* Lille værelse med køjeseng til de mindste.

1. sal indeholder:
* Stort værelse med dobbeltseng og fantastisk udsigt over Vesterhavet
* Respos
* Badeværelse med bruseniche, lille skabsarrangement med håndvask samt toilet.


Udhuset er indrettet som:

* 2 gode og flotte gæsteværelser med 3 sengepladser i hver. Gæsteværelserne har flotte klinkegulve og egen indgang.
* "Bryggers med vaskearrangement" / Redskabsrum
* Bruserum med hvide vægfliser
* Toiletrum med toilet og håndvask.

Opvarmes med el og brændeovn

Grunden

Klitgrunden på 5400 kvm. er i 1. klitrække med stærkt kuperet marehalmsklitter som giver dette Liebhaver-fritidshus ly for den til tider barske Vestenvind, hvorfor der er rig mulighed for at nyde naturen fra husets 2 terrasser. Gå gennem klitterne ad sti 16 direkte til stranden. Huset er beliggende kun 55 meter til stranden.

Beliggenhed

I 1. klitrække - Yderst velbeliggende fritidshus direkte i klitten, på en stærkt kuperet og ugenert klitgrund, med en herlig havudsigt fra husets 1. sal samt udsigt over klitlandskabet.

Området er Saltum Strand og i dette fantastiske område som hedder Kordalsklit mærker du, hvad Saltum kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande.

Syd for Saltum er Blokhus med mange spændende aktiviteter, butikker, restauranter og cafeer. Et unikt emne i et af vestkystens flotteste naturområder.

Velkommen til Saltum Strand.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 5.495.000Areal5400m²
Udbetalingkr 275.000Bolig112m²
Mdl. ejerudgiftkr 3.760Stue/vær.5
Byggeår1937/65
Sags nr.LFH6288  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning.

Dit bud

 
         
Ultimate Web