Nordvestvej 12, 9493 Saltum

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

HELT NYOPFØRT ENERGIVENLIGT FRITIDSHUS...

VI HOLDER ÅBENT HUS MED TILMELDING - HVER DAG...

Dette lækre kvalitetsfritidshus er opført i 2018 og har et boligareal på 101 kvm. Opvarmes med el- varmepumpe.

Indeholder:
* Særdeles pragtfuld stue med lys atmosfære med de store vinduespartier til kip, der giver et fantastisk lys i rummet. Fra stuen er der udgang til den store træterrasse.
* Eksklusiv køkkenafdeling med alt i hvidevarer og i åben forbindelse med stuen.
* Entre med gulvklinker.
* Elegant gæstebadeværelse med klinker på gulv, helstøbt håndvask med underskab, bruseniche og toilet.
* Fordelingsgang med adgang til stor hems.
* 3 store soveværelser med dobbeltsenge.
* Lækkert badeværelse med wellness-afdeling med sauna samt boblende spabad, bruseniche, væghængt toilet samt bordarrangement med håndvask.


Grunden

Herlig naturgrund på 2.625 kvm. Grunden er i et smukt naturområde, som er oplagt for naturelskere, der prioriterer et fredeligt område med en rask gåtur på ca. 1.800 meter til det brusende Vesterhav.

Beliggenhed

Særdeles lækkert helt nyt fritidshus i en af Saltums nyeste udstykninger. Her befinder du dig i den rå natur og indånder den friske luft i den storslåede natur, med en rask gåtur imellem gran og fyrtræer til det kuperede klitlandskab samt det brusende Vesterhav.

Området er Saltum Strand og i dette fantastiske område mærker du, hvad Saltum kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture, og med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Syd for Saltum finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Saltum.

Nøgletal

Areal2625m²
Bolig101m²
Stue/vær.5
Byggeår2018
Sags nr.LFH6337  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe 72.000 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web