Sommervangen 12 B, 9493 Saltum

 
1. KLITRÆKKE
NYHED ...

Beskrivelse

Drømmer du om et fritidshus i første klitrække ved Saltum Strand som er beliggende på en unik kuperet og ugenert klitgrund, med en herlig udsigt over klitlandskabet.

SÅ KIG HER ...

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Fritidshuset er opført i 1981/2018 og har et veldisponeret boligareal på ca. 65 kvm.

Huset opvarmes med el/varmepumpe og brændeovn.

Indeholder:
* Opholdsstue med brændeovn og både store vinduer som giver et utroligt flot lys ind i stuen. Fra stuen er der udgang til den hyggelige træterrasse midt i klitten med rig mulighed for at nyde solens stråler helt til den går ned i vest.

* Lyst køkken i åben forbindelse med stuen.

* Stort soveværelse med dobbeltseng.

* Værelse med 3/4 seng.

* Værelse med 3 sengepladser.

* Pænt badeværelse med brusekabine i "glas", bordarrangement med håndvask, toilet samt vaskemaskine og tørretumbler.

Grunden

Dette hyggelige fritidshus er beliggende midt i klitten og direkte ned til den hvide sandstrand ved én af Danmarks smukkeste badestrande. Klitgrunden er på 3.490 kvm., som er helt unikt for området.

Fritidshuset er velplaceret i marehalmsklitterne, og sælger har formået at etabler dejligt terrasseområde i ly for den til tider barske Vestenvind, hvorfor der er rig mulighed for at nyde naturen fra husets terrasse med plads til det optimale udeliv.

Beliggenhed

Unikt beliggende fritidshus i første klitrække, beliggende midt i klitten og med en herlig udsigt til klitlandskabet.

Grunden går direkte ned til stranden ved det brusende Vesterhav, som er Saltum Strand med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Området er Saltum Strand og i dette fantastiske område mærker du, hvad Saltum kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Et par km nord for Saltum er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Syd for Saltum finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer syd for Saltum kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Saltum Strand.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 3.398.000Areal3490m²
Udbetalingkr 170.000Bolig65m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.262Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1981/1998
Sags nr.LFH6549  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe ca kr. 87.403 til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web