Helledievej 129, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

runden er beliggende i nyudstykket område og kun ca. 500 meter fra stranden.

Det vil være ideelt at opføre et Pool- eller spahus på 214 kvm på grunden.

Lokalplan 3.7.10.0 er gældende for området.

Bebyggelsesprocenten for en enkelte grund må ikke overstige 10 inkl. udestuer og overdækkede terrasser. De udlagte friarealer kan ikke medregnes i bebyggelsesprocenten.

På grunden må der opøfres en enkelt beboelse og et hertilhørende udhus/garage.

Facadematerialet skal være i træ som skal fremstå i ubehandlet eller i nuancer af farverne sort, grøn og brun og tagbeklædningen skal udføres i et mørkt og ikke reflekterende mageriale.

Der er betalt tilslutning til vand og kloak.

Der mangler tilslutning til el udgør ca. kr. 17.000 incl. moms

Grunden

Naturgrund på i alt 2149 kvm. med et flot kig til Klitterne samt havkik fra fællesarealet.

Beliggenhed

Herlig fritidsgrund med kort afstand til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker. Her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksteder, såsom glaspusteri, ravsliberi og den helt nye solnedgangsplads som bliver samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden. Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker... Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Nøgletal

Areal2149m²
Bolig0m²
Stue/vær.0
Byggeår0
Sags nr.LFG5115  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web