Skovkanten 5a, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

Flot kuperet og beplantet naturgrund i gammel udstykning i Nr. Lyngby.

Med blot 200 meter til Vesterhavet.

Fin kuperet fritidsgrund på 1280 kvm. med beplantning og jf. lokalplanen må grunden bebygges med 10% af grundens areal. Der må opføres et sommerhus samt et udhus/garage på 35 kvm.

Der skal påregnes tilslutningsafgift til:

Nr. Lyngby vandværk
Elforsyningen
Offentlig kloak (kun spildevand)


Grunden

Herlig klit-naturgrund med god læ-beplantning.

Grunden er på 1.280 kvm. beliggende kun 200 meter fra det brusende Vesterhav og med kort afstand til Nr. Lyngbys købmand og solnedgangspladsen.

Beliggenhed

Herlig randbeplantet naturgrund i roligt område, og med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du den sæsonåbnede købmand, Fishermanns rest, Lyngbymølle Feriecenter samt solnedgangplads som er samlingsstedet, hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang.

Ved købmanden er der nedkørsel til stranden. Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby.

Nøgletal

Areal1280m²
Bolig0m²
Stue/vær.0
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår
Sags nr.LFG6450  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web