Josefines Have 101, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Attraktiv byggegrund på 386 kvm. - beliggende i hjertet af Løkken, tæt på Vesterhavet, golfbanen, Løkken Hallen og den smukke natur med marehalmsklitter der omkranser en af vestkysten mest attraktive badeby - Løkken.

Velkommen til Josefines Have, som er et af de sidste bynære boligområder i Løkken.
Løkken er mere end Danmarks bedste badeby, det er også lystes land, et eldorado for naturelskere og friluftsmennesker som vil opleve den store blå himmel og det enestående lys. Løkken er bare Løkken, i al slags vejr og på alle årstider.

Der sker altid noget nyt i naturen, at bo i Løkken giver ny appetit, ikke kun på maden - men på livet.

Grunden ligger kun 400 meter fra stranden og 5 minutter fra Torvet i Løkken.

En helt ny eksklusiv bydel som er arkitekttegnet byggeri opført i klassisk, gammel Løkken stil. Beliggenheden er fyldt med herlighedsværdier for hele familien, og der er ingen bopælspligt, hvorfor den kommende bolig kan benyttes enten som helårs- eller fritidsbolig, helt efter eget ønske.

Er drømmen et nybygget hus, hvor du selv har bestemt indretning og materialevalget - ja så er muligheden her for at bygge nyt. Grunden der er beliggende i byzone, men uden bopælspligt og sælges til absolut konkurrencedygtige priser.

Grunden sælges byggemodnet og der er betalt tilslutning til el og vand.
Der skal påregnes tilslutningsafgift til fjernvarme samt fællesantenne.

I øvrigt henvises til lokalplan nr. 4.1.10.0 hvor det bl.a. fremgår, at grunden må bebygges med op til 40% og i 1½ plan.

Forhør nærmere omkring grunden og mulighederne.

Nøgletal

Areal386m²
Bolig0m²
Stue/vær.0
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår
Sags nr.LHG6247  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web