Hovedgaden 68, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

BILLIGT HUS UDEN BOPÆLSPLIGT I INGSTRUP ...

SKAL SÆLGES ...

Centralt beliggende hus med god lukket have. Huset er opført i 1917/1979 og har et boligareal på 139 kvm. fordelt med 105 kvm i stueplan og 34 kvm. på 1. salt. Endvidere 18 kvm. udhus.

Stueplan indeholder: Stor stue med brændeovn. Køkken med spiseplads og mange skabe. Soveværelse med praktisk laminatgulv. Gæstetoilet med rustikke fliser på gulvet, toilet og håndvask. Godt værelse/kontor. Badeværelse med brus/toilet og håndvask. Bryggers med skabe, og gulvklinker. Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med kar/brus, toilet og håndvask samt fliser på både gulv og vægge. Entre med trappe til 1. sal som indeholder: Repos. 2 store soveværelser med vinduer i gavlen. Gammelt køkken.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og brændeovn.

Afløb til offentlig kloak.

Grunden

Grunden har et areal på 511 kvm - centralt beliggende i Ingstrup by og med kort afstand til Grønhøj strand.

Dejlig lukket have.

.

Beliggenhed

Byhus midt i Ingstrup by med dejlig lukket have.

Syd for Løkken finder du Ingstrup by. Ingstrup er i dag en aktiv landsby med; Mejeri, Kulturliv, Fritidsaktiviteter, sport, Torvedag, Sommeraften og Julefest Se meget mere inde på www.ingstrup.dk. Ligeledes på www.ingstrupskole.dk får du her en god indsigt i rammerne omkring skolen, pasningsordning osv. Vest for Ingstrup finder du en af Danmarks bedste strande, nemlig Grønhøj Strand. Her finder du også Ingstrup Efterskole.

Med kun 5 km til Løkken finder du et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, bowlingcenter, kunstmaler, museum. To af byens campingpladser er nedlagt, og nu er der stor byggeaktivitet med ca. 600 ny opførte boliger/fritidsboliger som vil påvirke byens handelsliv positivt.

Løkken By, er ikke kun turisme, og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab.

Nøgletal

Areal511m²
Bolig139m²
Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1917-79
Sags nr.LHH5435EnergimærkeEnergimærke G
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web