Skoleparken 12, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Boligerne i Skoleparken opføres i mursten med hyggelige sprossevinduer. Husene bliver sammenhængende carport mod carport og får egen lille sydvendt have.

Boligerne fået et boligareal på 108 kvm. Endvidere 22 kvm. carport + 6 kvm. udhus.

Stueplan indeholder:
* Dejlig lys sydvendt stue med højt til loftet og trappe til 1. sal samt udgang til terrasse/have.
* Køkken i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse på ca. 13 kvm. med skabsvæg.
* Værelse på ca. 10 kvm.
* Badeværelse med bruseniche, toilet og bademiljø med håndvask
* Bryggers med bordarrangement med vaskemaskine. Bryggerset får indgang fra carporten.


Samtlige huse i Skoleparken opføres som helårshuse med hensyn til konstruktion, isolering og materialevalg og med offentlig kloakering samt fjernvarme.

Der er ingen bopælspligt, hvilket betyder De kan bo her hele året med fast adresse, eller som en ekstra bonus benytte huset som fritidsbolig med en belåning på helt optil 80% Realkreditlån.

Lokalplan 4.1.1.8 er gældende for området. Bebyggelsesprocenten er 25 og der må bygges i 1½ plan. Der må opføres 2 bygninger på hver gund - Boligdelen samt et garage/carport/udhus.

Der er pligt til oprettelse af grundejerforening som skal varetage drift og vedligehold af den private fællesvej, jordvold samt stianlæg inden for lokalplanens område.

Grunden

Grunden er på 324 kvm. og beliggende kun ca. 400 meter fra stranden.

Beliggenhed

På et nyere udstykket område, tæt ved skole, indkøb og med kort afstand til både Løkken Torv og Stranden, finder du Skoleparken hvor der er påbegyndt opførelse af disse herlige beboelser som er sammenhængende 2 og 2 med carporten.

Danmarks badeby nr. 1 Løkken og en af nordeuropas mest attraktive ferieby med et utal af strandstier ved Vesterhavet, samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. I dag er Løkken by i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, Løkken golfbane med 18 huller, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv.

I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…

Nøgletal

Areal324m²
Bolig108m²
Stue/vær.3
Byggeår2018
Sags nr.LHH5753  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Eftersom der ikke er bopælspligt er det muligt at benytte husene som fritidshus og dermed også udleje disse til turister.

Dit bud

 
         
Ultimate Web