Nørregade 23, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

CHARMERENDE LIEBHAVER FISKEHUS I HJERTET AF LØKKEN.
DETTE LIEBHAVER HUS HAR VÆRET VINDER AF "FORSKØNNELSESPRISEN"

Charmerende fiskerhus tæt ved Torvet og kun 180 meter fra stranden.
Netop nymalet udvendigt her i juni måned 2015.

Huset er opført i 1850/1998 og har et boligareal på 104 kvm.
Fordelt med 64 kvm. i stueplan og 40 kvm. på 1. sal.
Endvidere udhus på 23 kvm. som er indrettet som en lille lejlighed med bryggers, wc med vask, samt et stort disponibelt rum med skabe.

Stueplan indeholder:
* Entre
* Dejlig lys stue med plankegulv og trappe til 1. sal samt udgang til gårdhaven.
* Flot "samtalekøkken" i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er holdt i kirsebær, hvid og stål og har ligeledes plankegulv.
* Løkkerk badeværelse med hvide væg og gulvfliser. Stort smart skabsarangement med 2 helstøbte håndvaske med dråbeformede spejl og baldakin med spot. Endvidere toilet og brus.

1. sal indeholder:
* Repos/kontor med plankegulv.
* Værelse med plads til dobbeltseng og plankegulv.
* Værelse med plankegulv.

Opvarmes med fjernvarme.

Ingen bopælspligt kan benyttes til såvel helårs - som fritidshus.

Grunden

Herlig vedligeholdelsesfri grund som er på i alt 214 kvm.

Trods den centrale beliggenhed er der etableret hvidt Løkken stakit, samt en herlig gårdhave med stenterrasse imellem hovedhuset og annekset, der er indrette som en lille lejlighed.

Beliggenhed

Smukt renoveret byhus i det indre Løkken nær torvet på en sjælden flot placering og med kun 180 meter til en af Danmarks smukkeste kyst-strækninger og stranden, som indbyder til en herlig travetur langs klitterne og de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, samt molen, hvor du de fleste dage kan købe friskfangede fisk direkte fra bådene..

I dette fantastiske og attraktive område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker. I byen har vi ikke mindst de mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer, og det hyggelige natteliv som kun Løkken kan tilbyde, samt det autentiske fiskermiljø, der indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet. Her finder du også Løkkens vartegn "Sømærket" og vandtårnet samt molen.

Velkommen til Løkken….

Nøgletal

Areal214m²
Bolig104m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1850/1998
Sags nr.LHH6047  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Dette Liebhaverhus er ikke forpligtet til udlejning.

I Løkken by er der ikke bopælspligt og derfor kan huset benyttes til fritidsbrug - med mulighed for 80% belåning i kreditforeningen.

Såfremt en ny ejer ønsker at bruge dette Liebhaverhus til udlejning, vil det glæde bureauet.

Såfremt man ønsker at udleje dette Liebhaverhus, vurderer bureauet at det kan indbringe 52.400 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web