Strandparken 38, 9480 Løkken

 
KØB - FØR DIN NABO ...
NYHED

Beskrivelse

Strandparken med sit markante og maritimt arkitektonisk look - er opført med øst- vestvendt balkon, som giver en flot udsigt.

En oplagt beliggenhed for naturelskere, der prioriterer familiens kvalitetstid, hvor man oplever, himlen, farverne og frodigheden i naturen og ikke mindst nærheden til Vesterhavet og Løkken by.

Enderækkehuset er opført i 2015/16 og har et boligareal på 144 kvm. med rummelig, delvis overdækkede altaner(balkon) og terrasser mod både øst og vest. Der er med andre ord ikke mindre end fire udendørs opholdsmuligheder, så der kan altid findes sol og læ. På østsiden, foran huset er der opført et praktisk redskabsrum som samtidig er med til at skabe en mere intim morgenterrasse.
Gavlene mod øst og vest er med store panorama-glaspartier fra gulv til kip, som bringer lyset og naturen ind i hver en krog af boligen. Det ca. 1,5 meter store udhæng og de flotte buede balkoner virker på en og samme tid som overdækning til de lune aftener.

Stueplan på 67 kvm. indeholder:
* Flot lyst og tidløst køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer med udgang til vestvendt stenterrasse og med flot åben svingtrappe til 1. sal.
* Soveværelse med skabe.
* Badeværelse med bruseniche og spabad.
* Entre/bryggers med fjernvarmeinstallation og skabsarrangement med vask.
Stueetagen har flot klinkegulv.

1. sal på 67 kvm. indeholder.
* Stor opholdsstue med askegulv, lofter til kip og adgang til stor rummelig hems, hvor der er registreret 10 kvm. boligareal - hemsen vender imod øst. Fra stuen er der udgang til den vestvendte balkon.
* 2 store soveværelser med askegulv.
* Badeværelse med vask, toilet samt stor bruseniche.

Udvendig fremstår Strandparken (husene) med sort paptag med trekantlister og træbeklædte facader som enten er malet sort eller traditionel svenskrød. Samtlige huse i Strandparken er opført som helårshus med hensyn til konstruktion, isolering og materialevalg og med kloakering samt fjernvarme. Der er ingen bopælspligt, hvilket betyder De kan bo her hele året med fast adresse, eller som en ekstra bonus benytte huset som fritidsbolig med en belåning på helt optil 80% kreditlån.

Grunden

Grunden har en størrelse på 142 kvm. og er beliggende kun ca. 200 meter fra stranden.

Beliggenhed

På et pragtfuldt stort areal ved Ny Strandvej, syd for Løkken by, som er beliggende med udsigt til klitterne og med højt til himmelen, finder du Strandparken med 1 etape opført, med i alt 24 kvalitetshuse som udstråler et maritimt arkitektonisk look.

Danmarks badeby nr. 1 Løkken og en af nordeuropas mest attraktive ferieby med et utal af strandstier ved Vesterhavet, samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. I dag er Løkken by i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, Løkken golfbane med 18 huller, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv. To af byens campingpladser er nedlagt, og nu er der stor byggeaktivitet med ca. 600 nyopførte boliger/fritidsboliger som vil påvirke byens handelsliv positivt. I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Et par km nord for Løkken er Nr. Lyngby med sit barske klitområde samt nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Løkken...

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.895.000Areal142m²
Udbetalingkr 95.000Bolig144m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.532Stue/vær.5
Byggeår2015
Sags nr.LHH6084EnergimærkeEnergimærke A
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Der er IKKE indgået udlejningsaftale men kan omsætte for kr. 64.972,- til ejer ved fuld udlejning.

BEMÆRK - Status er helårs og må derfor benyttes som en villa men må også udlejes i 52 uger modsat fritidshuse som er på max. 39 uger.

Derfor er Strandparken helt unik og favner de fleste kræsne købere, grundet beliggenheden med udsigt til klitterne samt den maritime stil...

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web