Aavej 6a, 9480 Løkken

 
UNIK VILLA/FRITIDSHUS
NYHED ...

Beskrivelse

Unik villa/fritidshus i den gamle del af Løkken med en herlig lille gårdhave og kun 210 meter til det brusende Vesterhavet.

På under 5 min. står på den hvide sandstrand som er Danmarks badeby nr. 1.

Du går langs Furreby Bæk, ved de 2 broer, til sommerhusområdet mod nord, hvor Furreby Bæk går direkte til Vesterhavet.

Huset er opført i 1984 - og er moderniseret i 2009.
Huset har et boligareal på 107 kvm. + 43 kvm. kælder. 30 kvm. garage. Huset er beliggende på en 437 kvm. grund med en dejlig lukket gårdhave med halvmur, gode læforhold og helt ugenert syd- og vestvendt træterrasse.

Indeholder:
* Stue med klinkegulv, brændeovn fra 2015 og udgang til sydvendt træterrasse samt med stor muret åbning til spise-/opholdsstuen, der har egetræsgulv.
* Flot køkken i hvidt højglans med massiv egetræsbordplade i 4 cm tykkelse samt alt i hvidevarer. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestuen med egetræsgulv.
* Soveværelse med skydedørsgarderobe samt egetræsgulv.
* Stort børneværelse med egetræsgulv.
* Badeværelse med skabsarrangement i hvidt højglans og med 2 porcelænshåndvaske, bruseniche med "glas-svingdøre" og naturligvis toilet.
* Endvidere fordelingsgang/bryggers med klinkegulv og bordarrangement med vaskemaskine og tørretumbler samt nedgang til kælder.
* Entre med klinkegulv
Kælderen indeholder 2 store værelser samt disponibelt rum ved vandvarmer.

Såfremt man ønsker flere disponible rum, kan garagen inddrages, da garagen er integreret / sammenbygget med hovedhuset. Ligesom der jf. byplanvedtægten er mulighed for om og tilbygning optil 150 boligkvm.

Huset er opført som helårshus, men kan benyttes som fritidshus. Der er ingen bopælspligt.

Der mulighed for tilslutning til Løkken Fjernvarme.

Opvarmes med varmepumpe luft til luft og brændeovn.

Sælger oplyser at der i oktober 2016 er monteret varmepumpe Panasonic AZ9RKE. Pumpens effektivitet bidrager til, at der hurtigt kan opretholdes et behageligt indeklima, selv ved en udendørstemperatur på ned til -35 °C. Klassificering er i energiklasse A+++

Årlige total EL forbrug udgjorde i.:
2017 – kr. 7.783,-
2016 – kr. 8.392,-
2015 - kr. 7.302,-
2014 - kr. 9.254,-
2013 - kr. 7.712,-
2012 - kr. 8.482,-
2011 - kr. 9.196,-


Grunden


Herlig helårsgrund på 437 kvm. og beliggende kun ca. 210 meter fra den hvide sandstrand og med dejlig lukket gårdhavemiljø og sydterrasse, endvidere granitsten i forhaven og flisebelagt indkørsel.

Beliggenhed

Flot moderniseret liebhaverbolig som kan benyttes både som fritidshus og helårshus og som er beliggende med få minutters gang til "kærlighedsstien" som er parallel med Furreby bæk, som går direkte til Vesterhavet ved de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, Danmarks badeby nr. 1.

Som ekstra gevinst kan du på få min. opleve Løkken med det herlige og sprudlende Torv, ligesom villaen er tæt på fritidsaktiviteter, skole, sportsplads og indkøb.

I dag er Løkken by i en rivende udvikling med et væld af specialbutikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv. I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.498.000Areal437m²
Udbetalingkr 150.000Bolig107m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.106Stue/vær.3
Byggeår1984/2009
Sags nr.LHH6094EnergimærkeEnergimærke F
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Der er IKKE indgået udlejningsaftale.

Men såfremt køber ønsker at benytte dette herlige fristed til fritidsbrug - har køber mulighed for at udleje via bureau - med en årlig lejeindtægt på kr. 57.512,- til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet.

Såfremt du ikke ønsker at udleje er der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web