Brønderslevvej 262, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Flot og velholdt lystejendom med herlig lille skov, Ejendommen blev opført 1991 og har et rigtig godt udnyttet stuehus med et boligareal på 147 kvm.
Stuehuset blev i 2005 tilbygget med en fantastisk dejlig vinterhave med masser af lys fra alle vinkler. Vinterhaven er i åben forbindelse med køkkenet. Fra vinterhaven er der adgang til nord-vestvendt terrasse og til stor ny syd-vestvendt træ terrasse med vildmarksbad og udebruser.
Huset er sikret med alarmanlæg.

Stor isoleret garage/udhus på 98 kvm. Garagen er indrettet med dobbeltgarage samt et udhus med værksted og plads til dyr. Derudover et lille depotrum, samt et stort brugbart loftsrum. Garagen er forsynet med tre helt nye automatiske el-rulleporte.
Der er mulighed for mindre husdyrhold.

Stuehuset indeholder:
* Dejlig lys opholdsstue med brændeovn og udgang til vestvendt nyere træterrasse med vildmarksbad fra 2017.
* Flot køkken/alrum med udgang til den herlige udestue på 19,3 kvm. hvorfra der er udgang til både syd og vestvendt terrasse.
* Stort soveværelse med skabsvæg.
* 2 gode børneværelser med skabe.
* Badeværelse med bruseniche, bordarrangement med håndvask samt toilet.
* Entre
* Bryggers med bordarrangement med intefreret vaskemaskine samt vask.


Billig opvarmning med el (varmepumpe), suppleret med brændeovn. Sidste år blev loftet isoleret med 400 mm.
Totalt elforbrug gennem de seneste år gennemsnitligt ca. 20.000 kr. Varmepumpen, som kan opvarme hele huset, suppleres med gulvvarme i køkken, vinterhave, bad og bryggers.

Ejendommen er tilsluttet offentlig kloaknet (2015) og får vand fra lokalt fælles vandværk. Der er højhastigheds fibernet indlagt.Grunden

Ejendommen ligger tilpas tilbagetrukket fra vejen på en 15.777 kvm. grund. flot grusbelagt indkørsel og gårdsplads. Stor køkkenhave/frugthave.

Dejlig lille skov med varieret vegetation og stisystemer. Derudover en lille græsmark med plads til hest. Huset er omgivet af en parklignende have med et væld af træer og planter, samt en stor græsplæne. I et hjørne af haven er der anlagt sø og havepavillon på den lille ø.

Fra terrassen er der en fantastisk udsigt ud over markerne mod syd til Thise bakker.

Der er ikke grise på nabogården.

Beliggenhed

Tilpas tilbagetrukket fra vejen midt mellem Brønderslev og Løkken ligger ejendommen i landlige omgivelser omgivet af en lille hyggelig skov og med en skøn udsigt mod syd.

Der er kun 3 km. til indkøb i Vrensted, hvor der også er lægehus. Tre km. mod øst ligger Stenum med en af Danmarks bedst fungerende friskoler og et fantastisk foreningsliv.

Løkken og Vesterhavet med kan nås på 10 min.

Nøgletal

Areal15777m²
Bolig149m²
Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1991/2005
Sags nr.LHH6137EnergimærkeEnergimærke D
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web