Damgårdsvej 9, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Nyere 1½ plans dobbelthus opført i 1999. Beliggende kun 150 meter til Vesterhavet, og har et samlet boligareal på 92 kvm. fordelt med 57 kvm. i stueetagen samt 35 kvm. på 1 sal. Endvidere 9 kvm. fritliggende udhus som deles imellem de to rækkehuse.

Her er muligheden for at få et velholdt helårs/fritidshus med flotte linier og en god beliggenhed til en rimelig pris. Et indbydende og velfungerende hus, der kan benyttes på alle årstider.

Stueplan indeholder:

*Kombineret spise- og opholdsstue med stilren trappe til 1. sal med ovenlys. Fra stuen er der udgang til stor afskærmet sydvendt terrasse, med en flot udsigt til klitterne samt lyden af Vesterhavet med hvide sandstrand nedenfor.
* Wellness afdeling med lækkert hjørne spabad med vand- og luftmassage. Der er flotte klinker på gulv og vægge samt bruseniche og praktisk vaskesøjle.
* Flot entre/fordelingsgang med skabsarrangement samt bordplade med vask samt integreret vaskemaskine/tørretumbler.

1 sal. indeholder:
* Stor repos som fordelingsgang med plads til et lille bord og stol, kvisten som giver et herlig lys og rum. Her fra kvisten eller karnappen har du et flot kig til klitterne, Sø-mærket og byen.
* 2 store soveværelser med dobbelt senge, heraf det ene med alkove.

Boligen fremtræder overalt lys og venlig, såsom ludet rustik og med flotte massive bøgegulve i stue, køkken, trappe og 1. sal.

Opvarmes med fjernvarme og brændeovn

Boligen kan anvendes til såvel helårs- som fritidsbrug/fritidshus - Ingen bopælspligt !!

Grunden

Herlig grund på i alt 384 kvm. hvor der er etableret stakit på sydsiden af boligen, som gør, at du som ejer er ugeneret, ligesom der er opført sydvendte stenterrasser…

Beliggenhed

I den bedste del af byen og kun 150 meter fra stranden er dette attraktive dobbelthus i 1½ plan beliggende ved byens torv, klit, og tæt ved sømærket, et af Løkkens vartegn og ud for den bilfri strand. Her finder du Danmarks smukkeste kyst-strækning og stranden, samt molen, hvor du de fleste dage kan købe friskfangede fisk direkte fra bådene.

I dette fantastiske og attraktive område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker. Ikke mindst byder Løkken på mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer, og det hyggelige natteliv, samt det autentiske fiskermiljø, der indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Velkommen til Løkken…

Nøgletal

Areal384m²
Bolig92m²
Stue/vær.3
Byggeår1999
Sags nr.LHH6249EnergimærkeEnergimærke C
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe 54.000 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.
HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web