SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Liebhaver familievilla i hjertet af Løkken og med blot 500 meter til Vesterhavet.

Beliggende ved Vendsyssel Plantage som blev grundlagt i 1921 af Christian Vendsyssel og har flere historiske mindesten som vidner om Løkkens historie. Parken breder sig over 3 smukke hektarer.
Her finder du også Løkken miniby i Vendsyssel Plantage hvor man fornemmer miniaturerne 1:10 på din gåtur eller løbetur - gennem plantagen som er beliggende i klitten med bunker ved Vesterhavet.

Huset er opført i 1971 og har et boligareal på 197 kvm. + 19 kvm integreret værksted/udhus samt 33 kvm. separat garage. Endvidere er der lille udhus samt støbt fundament til drivhus.

Stuehuset indeholder:
* Dejlig syd og vestvendt opholdsstue på ca 33 kvm.
* Sydvendt spisestue på ca. 20 kvm. og i åben forbindelse med opholdsstuen. Fra spisestuen er der udgang til herlig sydvendt terrasse.
* Stort ældre køkken med spiseplads.
* 3 soveværelser.
* Pænt gæstetoilet med toilet og håndvask.
* Badeværelse med bruseniche og adgang til sauna.
* Badeværelse med badekar, håndvask og toilet.
* Viktualierum.
* Stort bryggers med adgang til kontor samt integreret værksted.
* Entre/forstue samt fordelingsgang.


Huset opvarmes med fjernvarme.

Grunden

Stor grund på 1.113 kvm. med en flisebelagt indkørsel til den ene garage og det overdækkede areal.

Endvidere pæn anlagt have med afskærmende stakit.

Beliggenhed

Liebhaver familievilla med god plads og i et plan.

Villaen er beliggende kun 500 meter fra en af Danmarks flotteste hvide sandstrande, nemlig Løkken badestrand og med marehalmsklitter som er stærkt kuperet i området. Her på Løkken strand finder du de hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, og lidt imod nord ved Furreby Bæk er de historiske bunkers. I dette herlige område finder du nostalgiske og charmerende store som små fritidshuse op imod Furreby bæk med to smukke broer til Løkken by.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Huset er beliggende med kort afstand til byens butikker samt nem adgang til Løkken Hallen, Løkken stadion, skole og børnehave.

Velkommen til Løkken...

Nøgletal

Areal1113m²
Bolig197m²
Stue/vær.5
Byggeår1971
Sags nr.LHH6264EnergimærkeEnergimærke D
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web