Helledievej 11, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Fantastisk beliggende ejendom i sommerhusområde.

Sælger har optimeret til "Grøn energi" som giver en flot klassificering på "B" i energirapporten.

BEMÆRK - Ingen bopælspligt - kan anvendes til såvel helårs- som fritidsbrug/fritidshus.

Oplagt for naturelskere, der prioriterer privatlivet og familiens kvalitetstid, og hvor man oplever himlen, farverne og frodigheden i naturen og kun 400 m. ad stier til Vesterhavet og Nr. Lyngbys unikke strand.

Ejendommen er en nedlagt gård, der blev gennemrenoveret i 1991, lettere renoveret i 2002 og i 2017 er vinduer og døre udskiftet i stueplan. Siden 2012 er varmekilden 60-rørs solfanger og en stor 10 KW luft-til-vand varmepumpe. Yderligere dækkes en del af forbruget af et 6 KW solcelleanlæg efter den profitable netto-ordning, hvilket sikrer en meget billig opvarmning af huset.

Boligarealet er på i alt 170 kvm. fordelt med 133 kvm. i stueplan og 37 kvm. på 1. sal.
Endvidere er der baggang (udhus i BBR) på 29 kvm. i stueplan. Hertil kommer enhver mands drøm - fritliggende garage/værksted på 78 kvm., som er opvarmet af kalorifer fyr. Der er mulighed for lagerplads på 1. sal.

Huset er beliggende på en lukket grund i et område med masser af læ, og foran huset er der en stor, lukket gårdhave. Når man træder ind i boligen, oplever man det eksklusive materialevalg. I stueplan er der ensartede og praktiske gulvklinker med gulvvarme. Stilfuldt køkken i lyse farver og eksklusiv sort granitbordplade. Alle hvidevarer i rustfri stål. Bemærk det åbne samtalekøkken med Voss gasblus, Voss grill samt indbygget friture og 2 Voss keramiske plader, hvor enhver amatørkok bliver til mesterkok.

Fra det åbne køkken har du adgang til den hyggelige stue med loft til kip samt Velux vinduer, der gør stuen lys og venlig. Fra stuen er der udgang mod syd til en kæmpestor ugenert og vedligeholdelsesfri terrasse og have med drivhus.
Fra stuen finder du svingtrappe til 1 sal. med stor repos samt to gæsteværelser.

Fra entréen er der adgang til køkkenet, soveværelse med skabsvæg samt stort værelse og badeværelse, hvor der virkelig er kræset for feinschmeckeren med to bordarrangementer – igen med sort granit - og det ene arrangement med to nedfældede vaske.
Endvidere baggang med grovkøkken, integreret vaskesøjle, masser af skabe samt alle installationer vedr. solvarme og solceller.

Perfekt til jer, der vil bo i sommerhus hele året.

Grunden

Herlig læfyldt grund på 1600 kvm.

Dejlig anlagt have, der ikke kræver det store arbejde, med flere hyggelige terrassemiljøer, lukket gårdhave og gode indkørselsforhold med mulighed opførelse af dobbelt carport.

Beliggenhed

Flot og velholdt ejendom med stor garage beliggende i skønt område.

Ejendommen er beliggende med kort afstand til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker. Her finder du Lyngby Mølle Feriecenter, købmanden, restaurant og solnedgangspladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby

Nøgletal

Areal2320m²
Bolig170m²
Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1900/91
Sags nr.LHH6291EnergimærkeEnergimærke B
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Sælger har IKKE indgået udlejningsaftale.

Men såfremt køber ønsker at benytte dette herlige fristed til fritidsbrug - har køber mulighed for at udleje via bureau - med en årlig lejeindtægt på kr. 57.400 til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet.

Såfremt du ikke ønsker at udleje er der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web