Mølgårdsvej 3, 9480 Løkken

 
SOLGT

Beskrivelse

Beliggende ved Furreby Bæk med "Kærlighedsstien".

HUSK - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - HVER DAG.

På under 10 min. står du på den hvide strand, som er Danmarks badeby nr. 1.

Ved den nordlige rundkørsel går du langs Furreby Bæk, med de 2 hvide træbroer, til sommerhusområdet mod nord, hvor Furreby Bæk går direkte til Vesterhavet.

SUPER flot og TOTAL renoveret 1 plans-villa i attraktivt område tæt ved skolen
og indkøbsmuligheder ved ALDI - FAKTA samt MENU

Villaen er opført i 1969 og har i 2014 fået nye Outline træ/alu vinduer og døre, ligesom huset er vandskuret. I 2016 er der monteret nyt Cembrit Toscana tag samt nye tagrender. Huset har et boligareal på 119 kvm + 36 kvm. muret garage med redskabsrum.

Indeholder:

* Stor rummelige og lys vinkelstue med egetræsgulv og samt udgang til terrasse, hvor solen kan nydes.

* Stilfuld samtalekøkken fra 2014, med opvarmet klinkegulv og med alt i hvidevarer. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen.

* Soveværelse.

* Værelse.

* Badeværelse fra 2014 med rustikke opvarmede gulvklinker, skabsarrangement med håndvask, toilet og bruseniche.

* Bryggers med opvarmede gulvklinker og skabe.

* Endvidere fordelingsgang.

Opvarmes med fjernvarme.

Afløb til offentlig kloak.

Grunden

Herlig helårsgrund med lukket terrasseareal på den store 840 kvm. store grund, med indkørsel til garage.

Bemærk den hyggelige vinkel terrassen ved huset og garagen, som giver et herligt udemiljø, hvor du en sommer dag i Løkken har tændt Weber'en og sidst på aften går en herlig tur til Vesterhavet og nyder solnedgangen. Husk den kolde hvidvin i klitten.

Beliggenhed

TOTAL renoveret et-plans villa med muret garage - beliggende i den gamle del af Løkken og med få minutters gang til "kærlighedsstien" som er parallel med Furreby bæk, og som går direkte til Vesterhavet samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, Danmarks badeby nr. 1.

Som ekstra gevinst kan du på få min. opleve Løkken med det herlige og sprudlende Torv, ligesom villaen er tæt på fritidsaktiviteter, skole, sportsplads og indkøb.

I dag fremstår Løkken by med et væld af specialbutikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv.

I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.375.000Areal840m²
Udbetalingkr 70.000Bolig119m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.912Stue/vær.3
Byggeår1969
Sags nr.LHH6379EnergimærkeEnergimærke C
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web