Strandparken 40, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

Flot "Maritim" - helårs-/feriebolig i Løkken.

HUSK VI HOLDER ÅBENT HUS MED TILMELDING - HVER DAG.

Huset har et boligareal på 134 kvm. + 9 kvm. hems og med rummelige, delvis overdækkede altaner(balkon) og terrasser mod både øst og vest.

Der er med andre ord ikke mindre end fire udendørs opholdsmuligheder, så der kan altid findes sol og læ. På østsiden, foran huset er der opført et praktisk redskabsrum som samtidig er med til at skabe en mere intim morgenterrasse.
Gavlene mod øst og vest er med store panorama-glaspartier fra gulv til kip, som bringer lyset og naturen ind i hver en krog af boligen. Det ca. 1,5 meter store udhæng og de flotte buede balkoner virker på en og samme tid som overdækning til de lune aftener.

Stueplan (67 kvm.) indeholder:
* Flot lyst og tidløst køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer med udgang til vestvendt stenterrasse og med flot åben svingtrappe til 1. sal.
* Soveværelse med skabe.
* Badeværelse med bruseniche og spabad.
* Entre/bryggers med fjernvarmeinstallation og skabsarrangement med vask og indbygget vaskemaskine og tørretumbler.
Stueetagen har flot opvarmet klinkegulv.

1. sal (67 kvm.) indeholder.
* Stor opholdsstue med lofter til kip og adgang til stor rummelig hems imod øst med god højde og plads til "spillestue". Fra stuen er der udgang til den vestvendte balkon.
* 2 store soveværelser med skabe.
* Badeværelse med vask, toilet samt stor bruseniche.

Hems - 9 kvm.

Samtlige huse i Strandparken er opført som helårshus med hensyn til konstruktion, isolering og materialevalg og med kloakering samt fjernvarme. Der er ingen bopælspligt, hvilket betyder De kan bo her hele året med fast adresse, eller som en ekstra bonus benytte huset som fritidsbolig med en belåning på helt optil 80% kreditlån.

Grunden

Grunden er på ca. 142 kvm. og indrettet med flisebelagt indkørsel og hyggelig overskuelig gårdhave omkranset af lavt sort træ-stakit. Huset er beliggende kun ca. 200 meter fra stranden.

Beliggenhed

På et pragtfuldt stort areal ved Ny Strandvej, syd for Løkken by, som er beliggende med udsigt til klitterne og med højt til himmelen, finder du Strandparken som udstråler et maritimt arkitektonisk look.

Danmarks badeby nr. 1 Løkken og en af nordeuropas mest attraktive ferieby med et utal af strandstier ved Vesterhavet, samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. I dag er Løkken by i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, Løkken golfbane med 18 huller, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv.

I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…

Nøgletal

Areal142m²
Bolig134m²
Stue/vær.6
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2017
Sags nr.LHH6391EnergimærkeEnergimærke A
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe 63.824 kr. til ejer ved fuld udlejning.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web