Parallelvej 20, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

GODT KØB TIL PRISEN....

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Dejlig vinkelvilla med stor garage og udhus. Boligen har et boligareal på 140 kvm. + muret garage på i alt 31 kvm. samt udhus på 21 kvm.
Villaen er opført i 1973 og indeholder både badeværelse, sauna og gæstetoilet.

Villaen indeholder:

* Stor vinkelstue med udgang til terrasse/have.
* Spisekøkken med god spiseplads.
* Master-bedroom med hel skabsvæg.
* 2 børneværelser begge med skabe.
* Badeværelse med kar, brus, toilet, bidet og bademiljø med håndvask. Fra badeværelset er der adgang til sauna.
* Gæstetoilet med håndvask og toilet.
* Vindgang, entre og fordelingsgang.
* Bryggers med skabsarrangement med håndvask.

Huset opvarmes med fjernvarme.

Grunden

Herlig grund som er på i alt 1091 kvm.med en lukket have med dejlig terrasse samt god flisebelagt indkørsel. Villaen er Beliggende kun 10 min. gang til Løkken Torv samt den kridhvide sandstrand og de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for.

Beliggenhed

Nu sælges denne 1 plans villa med stor garage og udhus. Villaen er beliggende i roligt kvarter med kort afstand til både skole, idrætscenter, børnehave og indkøb samt Løkken Torv og med kun 800 meter til en af Danmarks smukkeste kyst-strækninger og stranden, som indbyder til en herlig travetur langs klitterne og Vesterhavet.

I slutningen af 1800-tallet kom de første badegæster, og Løkken udviklede sig til en populær badeby. Senere blev Løkken en vigtig fiskerby med et halvt hundrede fiskerbåde, den 3. største ved Vestkysten. Den dag i dag kan man f.eks. se de gamle pakhuse, molen, bådepladsen, signalmasten, tjærepladsen, vandtårnet osv. I dag er Løkken en service- og ferieby med velbevarede spor fra fortiden.

Byens slogan er "Løkken holder åbent, når Danmark har fri" og det lever Løkken op til. I dag er Løkken by i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, apotek, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, bowlingcenter, kunstmaler, museum.

Løkken By, er ikke kun turisme, og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab, "kærlighedsstien" ved Furreby bæk som ender ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…

Nøgletal

Areal1091m²
Bolig140m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1973
Sags nr.LHH6440EnergimærkeEnergimærke C
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Ingen udlejningsforpligtelse.

Ingen bopælspligt - kan benyttes som fritidshus.

Dit bud

 
         
Ultimate Web