Elmevej 2, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

TOTALMODERNISERET VILLA MED 3 SOVERUM ...

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Villaen er opført i 1972 og har et bebygget areal på 142 kvm. heraf 117 kvm bolig og 25 kvm. integreret garage.

Villaen er moderniseret i 2016/17 med nye installationer, indvendige kloakker, vinduer og døre samt garageport, køkken og bad samt samtlige lofter.

Huset fremstår derfor som et helt fint moderne hus med gulvvarme i der fleste rum.

Villaen indeholder:

* Lækker lys stue med flot opvarmet gulv og udgang til terrasse.

* Flot hvidt køkken med grebsfrie låger, alt i hvidevarer, mørk bordplade og god spiseplads. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen.

* Fra stuen er der etableret et børneværelse som har gulvvarme. Værelset kan nedlægges og tillægges stuen, da det er en "let væg" som er opsat

* Børneværelse.

* Soveværelse.

* Lækkert badeværelse med gråt opvarmet klinkegulv, smart skabsmiljø med håndvask, og skab med stor spejllåge, bruseniche med glasstensvæg samt toilet.

* Baggang med klinkegulv og vaskemaskine med adgang fra garagen via disponibelt rum - som kan benyttes til kontor, da der også er gulvvarme heri.


Huset opvarmes med fjernvarme.

Grunden

Flot etableret grund på 785 kvm. med hyggelig have og god indkørsel samt med trampolin ...

Beliggenhed

Totalmoderniseret villa - tæt på indkøb, skole og fritidsaktivitet. Som ekstra gevinst kan du på få min. opleve Løkken med det herlige og sprudlende Torv, ligesom villaen er beliggende tæt på fritidsaktiviteter, skole, sportsplads og indkøb.

Bemærk venligst at der kun er ca. 800 meter til Vesterhavet

Løkken har sin helt egen historie, hvor de første huse blev bygget i 1678 og for to-trehundrede år siden var Løkken en vigtigt "ladeplads" for handelen mellem Vendsyssel og Sydnorge. Det var især korn, smør, kød nordpå og retur træ og jern. I slutningen af 1800-tallet kom de første badegæster, og Løkken udviklede sig til en populær badeby. Senere blev Løkken en vigtig fiskerby med et halvt hundrede fiskerbåde, den 3. største ved Vestkysten. Den dag i dag kan man f.eks. se de gamle pakhuse, molen, bådepladsen, signalmasten, tjærepladsen, vandtårnet osv. I dag er Løkken en service- og ferieby med velbevarede spor fra fortiden. Byens slogan er "Løkken holder åbent, når Danmark har fri" og det lever Løkken op til. Løkken by er i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker.

Løkken By, er ikke kun turisme, og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab, "kærlighedsstien" ved Furreby bæk som ender ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken….

Nøgletal

Areal785m²
Bolig117m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1972/2017
Sags nr.LHH6452EnergimærkeEnergimærke E
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web