Hølken 29, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Ugenert beliggende 1 plans villa i eftertragtet kvarter kun 200 meter fra Golfbanen.

Huset er opført i 1987/1993 og har et boligareal på 193 kvm. + 37 kvm. garage fra 1993 med redskabsrum og el-hejseport.

Indeholder:
* Stor lys opholdsstue med trægulv på ca. 54 kvm. og med dobbelte franske glasdøre til køkkenet.

* Dejligt lyst køkken fra 2008, med hvide køkkenelementer, alt i hvidevarer og med flotte lyse diagonallagte gulvklinker med gulvvarme. Fra køkkenet er der udgang til herlig syd- og vestvendt terrasse, hvor man kan nyde solens stråler.

* Soveværelse med skabe og trægulv samt værelse/kontor ligeledes med trægulv.

* Lækkert badeværelse med lyse klinker på gulv og vægge - gulvvarme, bruseniche samt bordarrangement med hvide underskabe og helstøbt håndvask.

* Baggang/fordelingsgang ved den separate børneafdeling.

* 2 store lyse værelser - heraf det ene med udgang til sydvendt terrasse.

* Gæstebadeværelse med bruseniche, lille skabsarrangement samt klinkegulv med gulvvarme.

* Dejligt lyst grovkøkken/baggang med vask, skabe, vaskemaskine samt tørretumbler.

* Endvidere entre/hall med klinker og adgang til badeværelse samt direkte adgang til køkken/alrummet.

Ingen bopælspligt - kan anvendes til såvel helårs- som fritidsbrug/fritidshus - Villaen fremstår yderst pæn og velholdt og bør opleves.


Grunden

Særdeles ugeneret grund på 969 kvm. med herlig vestvendt solgård, samt velanlagt arkitekttegnet haveanlæg med mange spændende detaljer.

Beliggende kun 10 min. gang til Løkken Torv.

Beliggenhed

Golfkvarteret - Nu sælges denne veldisponeret 1 plans rødstensvilla med en super god beliggenhed tæt ved Løkken golfbane.

Eftertragtet beliggenhed på lukket vej og tæt på fritidsaktiviteter og med stisystemer til skole, sportsplads og indkøb samt masser af legekammerater til børnene i nærmiljøet og med kun 10 min. gang til Løkken Torv.

Løkken har sin helt egen historie, hvor de første huse blev bygget i 1678 og for to-trehundrede år siden var Løkken en vigtigt "ladeplads" for handelen mellem Vendsyssel og Sydnorge. Det var især korn, smør, kød nordpå og retur træ og jern. I slutningen af 1800-tallet kom de første badegæster, og Løkken udviklede sig til en populær badeby. Senere blev Løkken en vigtig fiskerby med et halvt hundrede fiskerbåde, den 3. største ved Vestkysten. Den dag i dag kan man f.eks. se de gamle pakhuse, molen, bådepladsen, signalmasten, tjærepladsen, vandtårnet osv. I dag er Løkken en service- og ferieby med velbevarede spor fra fortiden. Byens slogan er "Løkken holder åbent, når Danmark har fri" og det lever Løkken op til. Løkken by er i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker.

Løkken By, er ikke kun turisme, og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab, "kærlighedsstien" ved Furreby bæk som ender ved det brusende Vesterhav.


Velkommen til Løkken….

Nøgletal

Areal969m²
Bolig193m²
Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1987/1993
Sags nr.LHH6473EnergimærkeEnergimærke D
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web