Strandparken 6, 9480 Løkken

 
RÆKKEHUS MED 2 BADEVÆR.
NYHED ...

Beskrivelse

Danmarks badeby nr. 1 med de historiske hvide badehuse - som Løkken er landskendt for.

HUSK - vi holder ÅBENT HUS - med tilmelding - hver dag.

Med kun 600 meter til den hvide sandstrand og Vesterhavet ...
Strandparken med sit markante og maritime look, er opført med øst- vestvendt balkon, som giver en flot udsigt ned over klitlandskabet.
Rækkehuset har et boligareal på 100 kvm. fordelt med 50 kvm. i stueplan og 50 kvm. på 1. sal. + 8 kvm. god hems. Endvidere udhus på 6 kvm. Huset er opført i 2007.
Der er delvis overdækkede altaner(balkon) og terrasser mod både øst og vest. Der er med andre ord ikke mindre end fire udendørs opholdsmuligheder, så der kan altid findes sol og læ.

Stueplan indeholder:
* Lækkert køkken/alrum holdt i hvid/stål og med flot klinkegulv. Fra køkkenet er der udgang til den herlige delvis overdækkede vestvendte terrasse/solgård.
* Soveværelse med klinkegulv og skabe.
* Flot badeværelse med hjørnespa. bruseniche, smart skabsarrangement med håndvask samt toilet.
* Entre/bryggers med bordarrangement med integreret vaskemaskine og tørretumbler samt teknikskab og god garderobeplads.

Fra køkken/alrummet er der trappe til 1. sal som indeholder:
* Lys opholdsstue med plankegulv og udgang til den vestvendte "balkon" med udsigt over sommerhusområdet. Fra stuen er der adgang til hemsen.
* 2 soveværelser begge med udgang til balkon.
* Pænt lyst gæstebadeværelse med bruseniche, håndvask og toilet.

Samtlige huse i Strandparken er opført som helårshus med hensyn til konstruktion,kloakering samt fjernvarme.

Der er ingen bopælspligt, hvilket betyder De kan bo her hele året, eller som en ekstra bonus benytte huset som fritidsbolig.

Grunden

Grundene har en størrelse på 156 kvm, med skønt flisebelagt parkeringsareal ved skuret mod øst samt herlig lukket solgård mod vest. Huset er beliggende kun ca. 600 meter fra stranden

Beliggenhed

På et pragtfuldt stort areal ved Ny Strandvej, syd for Løkken by, som er beliggende med udsigt til klitterne og med højt til himmelen, finder du Strandparken med flotte rækkehuse som udstråler et maritimt arkitektonisk look.
Danmarks badeby nr. 1 Løkken og en af nordeuropas mest attraktive ferieby med et utal af strandstier ved Vesterhavet, samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. I dag fremstår Løkken by med et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, Løkken golfbane med 18 huller, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv.

I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.825.000Areal156m²
Udbetalingkr 95.000Bolig100m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.258Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2007
Sags nr.LHH6496EnergimærkeEnergimærke B
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er udlejet via bureau og ved fuld udlejning kan dette kvalitets fritidshus omsætter kr. 61.902,- til ejer.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web