Strandparken 17, 9480 Løkken

 
NU OPFØRES 7 RÆKKEHUSE ...
NYHED ...

Beskrivelse

STRANDPARKEN UDSTRÅLER ET MARITIMT ARKITEKTONISK LOOK ...

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Danmarks badeby nr. 1 Løkken.

Tæt ved de historiske badehuse som Løkken er landskendt for.

Liebhaver huset er under opførelse i 2020 og du kan derfor være medbestemmende om diverse indvendige materialevalg.

Huset får et boligareal på 128 kvm. med rummelig, delvis overdækkede altaner(balkon) og terrasser mod både øst og vest.

Der er med andre ord ikke mindre end fire udendørs opholdsmuligheder, så der kan altid findes sol og læ.

På østsiden, foran huset er der opført et praktisk redskabsrum som samtidig er med til at skabe en mere intim morgenterrasse.

Gavlene mod øst og vest er med store panorama-glaspartier fra gulv til kip, som bringer lyset og naturen ind i hver en krog af boligen. Det ca. 1,5 meter store udhæng og de flotte buede balkoner virker på en og samme tid som overdækning til de lune aftener.

Stueplan indeholder:
* Flot lyst og tidløst køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer med udgang til vestvendt stenterrasse og med flot åben svingtrappe til 1. sal.
* Soveværelse med skabe.
* Badeværelse med bruseniche og spabad.
* Entre/bryggers med fjernvarmeinstallation og skabsarrangement med vask.
Stueetagen har flot opvarmet klinkegulv.

1. sal (66 kvm.) indeholder.
* Stor opholdsstue med lofter til kip og adgang til stor rummelig hems imod øst med god højde og plads til "spillestue". Fra stuen er der udgang til den vestvendte balkon.
* 2 store soveværelser med skabe.
* Badeværelse med vask, toilet samt stor bruseniche.

Hems - ca. 10 kvm.

HUSET SÆLGES UMØBLERET.

Samtlige huse i Strandparken er opført som helårshus med hensyn til konstruktion, isolering og materialevalg og med kloakering samt fjernvarme. Der er ingen bopælspligt, hvilket betyder De kan bo her hele året med fast adresse, eller som en ekstra bonus benytte huset som fritidsbolig med en belåning på helt optil 80% kreditlån.

Grunden

Grunden får en størrelse på ca. 154 kvm. og er beliggende kun ca. 300 meter fra stranden.

Da grundene endnu ikke er udstykket - er ejendomsskat, ejendomsværdiskat anslået ud fra identiske huse i området.

Beliggenhed

På et pragtfuldt stort areal ved Ny Strandvej, syd for Løkken by, som er beliggende med udsigt til klitterne og med højt til himmelen, finder du Strandparken som udstråler et maritimt arkitektonisk look.

Danmarks badeby nr. 1 Løkken og en af nordeuropas mest attraktive ferieby med et utal af strandstier ved Vesterhavet, samt Danmarks badeby nr. 1 Løkken. I dag er Løkken by i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, Løkken golfbane med 18 huller, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv.

I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken...

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.198.000Areal154m²
Udbetalingkr 110.000Bolig128m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.628Stue/vær.5
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2020
Sags nr.LHH6511  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Der er IKKE indgået udlejningsaftale men kan omsætte for kr. 72.100,- til ejer ved fuld udlejning.

BEMÆRK - Status er helårs og må derfor benyttes som en villa men må også udlejes i 52 uger modsat fritidshuse som er på max. 39 uger.

Derfor er Strandparken helt unik og favner de fleste kræsne købere, grundet beliggenheden med udsigt til klitterne samt den maritime stil...

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web