Hvorfor vælge Vestkystmægleren A/S

Vi er din lokale mægler og vi sætter pris på den frie tone og hjælper dig igennem hele ejendomshandlen uanset om du er køber eller sælger.

Med vores store lokale kendskab som ejendomsmægler i Blokhus, Løkken og Lønstrup - ja stort set hele Vestkysten, så kan du trygt over lade dit salg eller køb til os. Vi har endvidere over 10 års erfaring som ejendomsmæglerfirma og vi sætter en ære i at arbejde uvildigt for dig. 

For dig som sælger kan vi oplyse følgende fordele ved at være kunde hos ejendomsmægler Vestkustmægleren:

  • En tryg handel – vi lytter til vores kunders behov og ønsker
  • Du får ”Solgt eller Gratis”
  • Ejerlogin - følg med når der er aktivitet på din sag.
  • Målrettet og markant markedsføring – både lokalt, regionalt og landsdækkende
  • Din bolig bliver fotograferet, beskrevet og gjort salgsklar.
  • Vi har stort lokalkendskab, mange års erfaring og speciale i liebhaveri, helårsboliger, sommerhuse, ejerlejligheder og erhverv.
  • Vi er uafhængige – Du bestemmer selv hvor du vil tegne forsikring eller have lån.
  • Flot, brugervenlig og altid opdateret hjemmeside
  • Professionelt, serviceminded og imødekommende personale
  • Seriøs prissætning

Vi har åbent alle ugens dage og vurderer og fremviser gerne når det passer dig. Vi kalder det Åbenthus med tilmeldinger - hver dag! 

Vores hjemmeside er designet så du nemt kan finde rundt blandt emnerne og samtlige emner har en flot fotorække, således ejendommen bliver præsenteret flot og beskrivende. Endvidere er vi godt optimeret, således vi findes ved søgninger som Ejendomsmægler i Blokhus, Ejendomsmægler i Løkken eller Ejendomsmægler i Lønstrup

Vi er med ude på alle fremvisninger, således vi kan orientere om ejendommens stand, beliggenhed og kvaliteter. Vi er eksperterne i at sætte pris på detaljerne, om det er i salget af dit sommerhus eller salg af villa mv. 

Som din ejendomsmægler sætter pris på, at du føler dig grundig orienteret under hele handlens forløb, og vi taler et let forståeligt sprog, så du kan føle dig tryg. Vi formidler kontakten til både bank - advokat eller anden rådgiver og sikrer, at alle er informeret korrekt om handlens aftaler.

På overtagelsesdagen mødes vi med ny ejer på ejendommen, hvor vi gennemgår ejendommen sammen og samtidig aflæser forbrugsmålerne. Aflæsningerne videregives til de respektive forsyningsselskaber således den nye ejer bliver korrekt registreret.

I samarbejde med advokaten kører vi ejendomshandlen sikkert i "havn" således køber får skøde på ejendommen og sælger får frigivet sin købesum.

Vi glæder os til at møde dig hos Vestkystmægleren - din lokale ejendomsmægler i Løkken, inkl. Blokhus- og Lønstrup områderne.

Ultimate Web