Vi sælger vestkysten!

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren åbnede i marts 2008 og pr. 1. oktober 2011 ændrede vi navn til Vestkystmægleren. Vi er stadig beliggende som ejendomsmægler i Løkken by - og dækker hele vestkysten. Ikke mindst som erfaren Ejendomsmægler i Blokhus, Lønstrup områderne. Spørg os endelig.
Vi er uafhængige af såvel banker, forsikringsselskaber og realkreditinstitutter og er gerne behjælpelig med indhentning af lånetilbud, forsikringstilbud hvor du ønsker.
Vi må kun have en kasket på så når vi sælger din bolig, er vi 100 % ”sælgers repræsentant”! Vi passer på sælger og vil naturligvis gøre alt for at opnå det bedste resultat for dig, men vi vil gøre alt for at få en glad og tilfreds sælger og køber.
At finde den rette bolig til en potentiel køber er en spændende opgave, og vi ved, det er en vigtig og dyr investering i livet, der skal foretages. Derfor tager vi opgaven seriøst og lytter til dine behov og ønsker, så vi målrettet kan arbejde aktivt på at finde den rette bolig til dig og din familie.
Vi vil gerne give dig en tryg, positiv og saglig oplevelse, når du handler bolig, og vi anser vores medarbejdere som vigtige medspillere i hele firmaets daglige drift og udvikling, og derfor er det vigtigt, de har de rette kompetencer og lokalkendte.
Vestkystmægleren har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20, www.tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark.
Vestkystmægleren og de ansatte er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening. www.de.dk
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk
Velkommen til en god handel hos din ejendomsmægler i Blokhus, Løkken, Lønstrup - Vestkystmægleren, din foretrukne ejendomsmægler i Nordjylland

Forvent mere

Som en af de mest erfarende ejendomsmægler i Løkken, Blokhus og Lønstrup - byerne i og omkring Vestkysten, kan du trygt handle med os. Vi sørger for alle vores kompetancer og erfaringer gennem +10 år kommer i spil, når du som køber eller sælger vælger Vestkystmægleren
Kontakt os allerede i dag.