Få vurderet din bolig af Vestkystmægleren, Løkken

Bestil en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Vi har vurderet huse, sommerhuse på vestkysten i mere end 10 år.
Vestkystmægleren er din lokale professionelle ejendomsmægler, som har et indgående kendskab til lokalområdet, og vi har altid fingeren på pulsen mht. prisniveau og markedsforhold i dit område. Vi holder til som ejendomsmægler i Løkken - dette sikre dit et hver kendkab til byen, områderne omkring - og faktisk resten af vestkysten.
For at kunne lave en realistisk vurdering kommer vi ud til dig, og vi går boligen grundigt igennem sammen med dig.
Det er yderst vigtigt, at din viden også bliver vores viden. Som ejendommægler på vestkysten er enormt vigtigt for os med dine input på din bolig. Når vi har modtage alle guldkorn sammensætter vi en professionel salgsopstilling som sikre dig det hele rigtige salg.
For at fremme salget, er det som, Løkkens ejendomsmægler, vores erfaring, at små eller større forbedringer af boligen kan være en god investering, og med vores byggetekniske indsigt vil vi kunne hjælpe dig med et sådant overblik.
Derudover kan du optimere dit boligsalg, og gøre dit hus klar til en tilstandsrapport. Hvis du udbedrer mindre skader på dit hus, kan du komme evt. anmærkninger i tilstandsrapporten i forkøbet og gøre det lettere at sælge din bolig.
Når boligkøberen først begynder at nærlæse en positiv tilstandsrapport, er de fleste gået i realitetsforhandlinger, og er begyndt at drømme om, hvor dejligt det ville være at bo der.
Kvaliteten, materialevalg samt beliggenheden, er grundlaget hvorpå vi beregner prisen på din bolig og kort efter besøget fremsender vi salgsprisen med et salgsbudget, som viser dit overskud ved et eventuelt salg.
Herefter tilbyder vi at gennemgå alle tal og beregninger sammen med dig, når du har tid, gerne på vores kontor over en kop kaffe.
Det er vores erfaring, at en realistisk vurdering giver et effektivt salg af din bolig.
Under salgsforløbet har vi princippet: ”Solgt eller Gratis”.

Lad os starte med et møde

Udfyld formularen så kigger vi forbi.

august 2021

MTOTFLS
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031