Lyngbyvej 239G, 1., (LEJL 32) Nr. Lyngby, 9480 Løkken

FLOT RENOVERET 1. SALS LEJLIGHED MED ALTAN

Lyngby Mølle Feriecenter er opført i 1987 med i alt 50 hotellejligheder. Samtlige 50 ejer er medejer af centerbygningen som indeholder udendørs pool, børnepool, vaskerum, samt sæsonåbnet restaurant. Lyngby Mølle Feriecenter har absolut en herlig beliggenhed med kun 100 meter til Vesterhavet. Iflg. de nye vedtægter er der tinglyst hotelpligt/udlejning på samtlige lejligheder, som udgør max. 5 uger.

Lejlighed 32 er beliggende på 1. sal. med flot havudsigt fra lejligheden og altanen.

Indeholder:
* Dejlig spise-/opholdsstue med udgang til skøn altan. Stuen er smagfuldt møbleret. Fra stuen er der adgang til den store hems med god højde og ekstra sengepladser samt bordfodbold. Pænt lyst gulv.
* Flot samtalekøkken holdt i sort/hvid og med hygggelig spisekrog.
* Soveværelse med dobbeltseng samt skab og klinkegulv.
* Pænt badeværelse med bruseniche, smart håndvaskearrangement samt toilet.
* Entre med klinkegulv og fin garderobeplads.


Opvarmes med el.


Beliggenhed
Særdeles attraktiv beliggende hotellejlighed til små penge og med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og solnedgangpladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby...


Udlejning
Lejligheden er udlejet via Feriepartner. Se nærmere omkring udlejningspligten i vedtægterne. Lejeindtægten udgør ca kr. 25.740,00 til ejer - årligt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.