Strandparken 33, Løkken, 9480 Løkken

STUE - LEJLIGHED I DEN STORE FLOTTE ARKITEKTONISKE BYGNING I STRANDPARKEN.

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Lejligheden har et boligareal på 147 kvm og er beliggende i stueplan. Lejligheden har fantastisk gårdhavemiljø både mod øst og vest - men også eftermiddagssolen kan ramme terrasserne.

Indeholder:

* Flot Køkken-alrum / stue med store vinduespartier og smukt sildebenstrægulv. Fra køkkenet er der udgang til den vestvendt terrasse og fra stuen er der udgang til den østvendte gårdhave. Det elegante køkken er med hvide grebsfrie låger, det står flot til det smukke gulv.

* 3 store soveværelser alle med skabe og flot sildebenstrægulv.

* Kontor / værelse med stort vinduesparti og sildebensgulv.

* Badeværelser med de store rustikke gulvklinker, bruseniche, bordarrangement med håndvask, toilet samt vaskesøjle.

* Gæstetoilet med rustikke gulvklinker, flot bordarrangement og toilet.

* Entre/fordelingsgang med store rustikke gulvklinker på det opvarmede gulv. I entreen er der god skabsplads.


Lejligheden opvarmes med fjernvarme (gulvvarme)


På et pragtfuldt stort areal ved Ny Strandvej, syd for Løkken by, som er beliggende med udsigt til klitterne og med højt til himmelen, finder du Strandparken med flotte rækkehuse som udstråler et maritimt arkitektonisk look samt denne store flotte arkitektoniske bygning med 3 ejerlejligheder.

Danmarks badeby nr. 1 Løkken og en af nordeuropas mest attraktive ferieby med et utal af strandstier ved Vesterhavet, samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. I dag fremstår Løkken by med et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, Løkken golfbane med 18 huller, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv.

I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…

Grunden
Grundene har en størrelse på 955 kvm, med stort parkeringsareal til de 3 lejligheder. Lejlighederne er beliggende kun ca. 300 meter fra stranden
Til lejigheden hører dejlig vestvendt terrasse samt herligt stor øst og sydvendt solgård.


Udlejning
Lejligheden er ikke forpligtet til udlejning. Kan benyttes både som helårsbolig og som fritidsbolig.


Øvrigt

Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.