Skyttevej 3, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Perfekt lille hyggeligt fritidshus med flot havudsigt fra både stue og terrasse.
Nu har du muligheden for at få et sommerhus med en god beliggenhed endda med havudsigt og til en rimelig pris. Fritidshuset er opført i 1984 og har et veldisponeret boligareal på 42 kvm.

Indeholder:

* Hyggelig stue med loft til kip, alkove/hyggekrog eller gæstesengeplads og udgang til den overdækkede terrasse. Fra stuen og terrassen er der flot udsigt til Vesterhavet.
* Pænt lille køkken i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse med garderobeplads og 2 senge.
* Badeværelse med bruseniche, håndvask og toilet.
* Entre/fordelingsgang.


Beliggenhed
Sjældent naturskønt beliggenhed med flot havudsigt fra stuen og op af klitfredet område i det sydlige Nr. Lyngby med den helt unikke og markante strand. Her finder du alt, i den nordlige del af Nr. Lyngby skovens stille ro, Vestenvinden, Klitlandskabet, Rubjerg Knude med det historiske tilsandede Fyr. Herlig beliggenhed, med gode stier til det brusende Vesterhav på få minutter. Ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du solnedgangspladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.
Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker... Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand …

Grunden
Herlig naturgrund på 1.312 kvm. og kun 100 meter fra stranden. Fra såvel hus som terrasse er der udsigt til Vesterhavet, ligesom der er flot kik over det naturskønne og fredede område som grunden støder op til.


Udlejning
Ingen udlejningsforpligtelse.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren - Løkken, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.