Tjørnevej 21, Lyngby, 9480 Løkken

Fritidshuset er opført i 1973 og ombygget i 2002 med bl.a. flot udsigtstue. Huset er beliggende 185 meter fra Vesterhavet og har et boligareal på 81 kvm. + 49 kvm. carport/udhus fra 2005, hvoraf 30 kvm. er indbygget udhus.

Indeholder:
* Flot ophævet udsigtsstue med plankegulv og brændeovn
* Køkken holdt i hvid/kirsebær og flot digaonalt klinkegulv samt god spiseafdeling med plankegulv og udgang til den delvis overdækkede terrasse.
* Soveværelse med skabe og plankegulv samt udgang til terrasse.
* Værelse med 2 enkeltsenge, skabe og plankegulv.
* Værelse med køjeseng, skab samt plankegulv.
* Badeværelse med bruseniche, bordarrangement med håndvask, toilet samt direkte adgang til sauna.

I en del af garagen er der indrettet dejligt anneks med disponibelt værelse med dobbeltseng. (Ikke godkendt til bolig)


Beliggenhed
Dette fritidshus er beliggende med et flot havkik til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker. Her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksteder, såsom glaspusteri, ravsliberi og solnedgangpladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Velkommen til Løkken.

Grunden
Herlig naturgrund på i alt 1265 kvm. med en pragtfuld havudsigt fra terrassen. Huset er beliggende kun 185 meter fra Stranden.


Udlejning
Fritidsboligen er udlejet via bureau og ved fuld udlejning kan dette kvalitets fritidshus omsætter kr. 84.000,00 til ejer.
Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.
HUSK ...
40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.Øvrigt
Al korrespondance og henvendelse, hverdage som weekend, bedes alene rettet til Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren A/S, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 eller 20 24 51 15.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.