Mathildevej 4, Grønhøj, 9480 Løkken

Som betragter, imponeres man af den smukke placering af dette Liebhaver-fritidshus på klitgrunden.
Fra velplacerede terrasserne fyldes sjælen og sindet af Vesthavets brusende bølger ved den fine hvide sandstrand nedenfor, og i det fredelige område kan børn løbe frit omkring, bade og lege.
Et rigtigt indbydende og hyggeligt fritidshus som er opført i 2001. Beliggende 380 meter fra Vesterhavet og har et veldisponeret boligareal på 104 kvm. + 3 kvm. udhus samt træterrasser. Et velfungerende lækkert hus, der kan benyttes på alle årstider.
Fritidshuset er opført i kvalitetsmaterialer og fremtræder eksklusivt og stilrent. Alt i alt en unik bolig der er indrettet med omtanke og sans for detaljer.

Indeholder:
* Stor lækker stue opdelt med halvmur mellem spiseafdelingen og opholdsafdelingen. Stuen har lofter til kip, brændeovn, flot plankegulv samt store vinduespartier der giver et flot lys ind i rummet. Sprossevinduerne, farvevalget og vægbeklædningen giver stuen en helt fantastisk hyggelig atmosfære.

* Hyggeligt køkken i hvid med udskæringer og vitrine-skabe samt udgang til den herlige østvendte morgenterrasse. Fra køkkenet er der adgang til den hemsen med ovenlysvindue, hvor børnene elsker at lege eller læse en god bog, ligesom er plads til yderligere 2 sovepladser.

* 3 store soveværelser - med plankegulve og indbyggede skabe samt 2 sengepladser i hver.

* Gæstebadeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i skabsarrangement samt toilet.

* Stort wellness badeværelse med hjørnespabad, muret bruseniche, smart vaskearrangement, vaskemaskine, toilet samt direkte adgang til sauna.

* Endvidere entre med klinkegulg og adgang til den syd og vestvendte træterrasse.


Opvarmes med solcelleanlæg 4,7 kW og varmepumpe samt brændeovn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.