Mågevej 28, Løkken, 9480 Løkken

NYOPFØRT FRITIDSHUS...

TIL DEN KVALITETSBEVIDSTE ...

Husk - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

Fantastisk flot kvalitets fritidshus (Lilje-hus - Kampagne-MODELLEN) opført i 2019 og med et boligareal på 73 kvm. + ca. 12 kvm. overdækket terrasse.
Huset opvarmes med varmepumpe plus el-radiatorer og badeværelset har gulvarme.

Fritidshuset indeholder:
* Skøn lys stue på ca. 24 med loft til kip, fantastisk lysindfald og udgang til den delvist overdækkede syd og vest-vendte træterrasse.
* Flot Svane-køkken med alt i hvidevarer og i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse på knap 9 kvm. med skabsvæg og dobbeltseng.
* Værelse med 2 enkeltsenge og skabe. (over værelset er husets hems - en lille hyggekrog for især børnene)
* Værelse med 3/4 seng.
* Lækkert badeværelse med opvarmet klinkegulv. bruseniche, smart skabsarrangement med håndvask samt vaskemaskine og toilet.
* Entre med garderobeplads og adgang til den øst -og sydvendte træterrasse

Et gennemført hus med mange flotte finesser.


Beliggenhed
Enestående nyopført Lilje-fritidshus på skøn randbeplantet grund og beliggende kun ca. 265 meter fra én af Danmarks smukkeste badestrande. Her i det attraktive feriehusområde Løkken nærmere bestemt Furreby, er der udsigt til de naturskønne marehalmsklitter med det kridhvide strandsand. Dette er pletten som indbyder til strand aktivitet, og lidt imod syd kommer du til Furreby Bæk med de to smukke gangbroer til Løkken by. Her ved 1. Klitrække, hvor Furreby Bæk løber ud i Vesterhavet er de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Velkommen til Løkken.


Grunden
Her får du en beliggenhed til Løkken strand, Løkken by langt udover det sædvanlige.
Grunden er på 1100 kvm. og kun 265 meter fra stranden. .


Udlejning
Fritidshuset påbegyndes udlejning via bureau med en forventet lejeindtægt på ca. 66.000,- til ejer.

Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.