Emilievej 8, Løkken, 9480 Løkken

På toppen af klitten i 1. klitrække.

HUSK - vi holder ÅBENT hus med tilmelding - hver dag.

På toppen af klitten finder du dette Liebhaver fritidshus ved Danmarks smukkeste kyststrækning og stranden. Her imponeres man af det helt unikke og smukke klitområde, hvor man oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i naturen. En frodighed, som er et levende billede, som konstant fornyer sig for dig som betragter, både inde fra huset som fra terrasserne, fyldes sjælen og sindet af den fine hvide sandstrand samt de naturskønne klitter nedenfor, lige så langt øjet rækker.

Veldisponeret boligareal på 56 kvm. Liebhaver-fritidshuset er opført i 1963/96.

* Charmerende stue med loft til kip samt terrassedør ud til den syd-vestvendte terrasse, der er placeret direkte i klitten. Her i boligens hjerte med stort spisebord og 2 x sofagrupper er helheden unik og sælger har formodet at skabe en intim og hyggelig bolig, som åbner ud til Vesterhavet og det bølgende klitlandskab.

* Tidløst køkken monteret i 1996 og i åben forbindelse med stuen.

* Soveværelse med dobbeltseng.

* Badeværelse holdt i en let stil, med helstøbt vask samt 1 højskab, toilet, bruseniche samt fliser gulvet.

* Integreret redskabsrum.


Et super hyggeligt og velfungerende hus, der kan benyttes på alle årstider. Lige fra man vågner er det ikke svært at forestille sig, hvor lækkert det må være at sidde og nyde solens varme stråler på terrassen - midt i Klitten.

Huset opvarmes med el - og brændeovn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.