Tjørnevej 10, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

TÆT VED STRANDEN ...

Fritidshuset er beliggende tæt ved stranden og med herlig sydvendt delvis overdækket terrasse med muret pejs. A-huset er opført i 1974 men løbende moderniseret. Huset har et boligareal på 85 kvm.

Indeholder:
* Dejlig stue med brændeovn, laminatgulv, loft til kip med synlige hanebånd samt udgang til sydvendt delvis overdækket terrasse med fliser og flot muret pejs - et herligt sted til den perfekte grillaften, der kan nydes mens solen går ned over Vesterhavet.
* Lyst køkken med ovenlysvinduer, klinkegulv og i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse med laminatgulv og ¾ seng.
* Soveværelse med laminatgulv og ¾ seng samt skabe.
* Værelse med 2 enkeltsenge.
* Badeværelse med bruseniche, hvide fliser på gulv og delvist på væggene, lille hvidt skabsarrangement med helstøbt håndvask samt toilet.

Huset opvarmes med el og brændeovn.

Afløb til offentlig kloak.


Beliggenhed
Hyggeligt A-fritidshus, beliggende få minutters gang til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker. Her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og solnedgangpladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden. Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker... Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Grunden
Herlig naturgrund som er på i alt 805 kvm. beliggende kun 140 meter fra stranden. Her er der plads til hygge og udeliv.

Udlejning
Fritidshuset er udlejet via Sol og Strand med en årlig lejeindtægt på ca kr. 34.000,-


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren - Løkken, Søndergade 33, 9480 Løkken
Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.