Bjergbakken 5, Løkken, 9480 Løkken

Spændende fritidshus i 2. klitrække med et flot kik til stranden og Løkken Mole

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding hver dag.

Fritidshuset er opført i spændende og anderledes byggestil i 1959/1988 og har et boligareal på ca. 90 kvm. + 18 kvm. carport
Huset opvarmes med el.

Indeholder:
* Lys stue opdelt i opoldsstue og spiseafdeling. Stuen har store vinduespartier der trækker lyset og klitterne ind i rummet. Fra stuen er der adgang til den skønne udstue med fantastisk udsigt over området og klitterne. Endvidere er der trappe til husets fine hems med hyggekrog.

* Hyggeligt lyst køkken i åben forbindelse med stuen og med udgang til terrasse.

* Værelse med dobbeltseng og udgang.

* Værelse med enkelt-seng og udgang.

* Værelse med dobbeltseng og skabe.

* Flot badeværelse med skabsarrangment med håndvask, toilet samt hjørnebruseniche i "glas".

* Pænt gæstetoilet med skabs-/bordarrangment med håndvask samt toilet.

* Entre/fordelingsgang.Beliggenhed
Dette er pletten i anden klitrække med masser af klit og klitlandskab. Et særdeles attraktivt sommerhusområde med et utal af strandstier til Vesterhavet, lige ved Furreby bæk med "kærlighedsstien" samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. Med kun 105 meter fra den brede sandstrand og Vesterhavet er dette en herlig beliggenhed.

Fritidshuset er i gå afstand til Løkken By, som byder på mange aktiviteter, såsom butikker, restauranter, cafeer, hyggeligt natteliv, golfbane, bowlingcenter, go-karts, og ridecenter. I umiddelbar nærhed er der et væld af natur oplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, som indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken

Grunden
Pragtfuld ugenert klit/naturgrund på 808 kvm. På denne naturskønne plet har du mulighed for et herligt udeliv på en skøn klitgrund og med flotte udsigtsvidder til klitlandskabet.


Udlejning
Fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning.

Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.
Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.