Jennysvej 5, Grønhøj, 9480 Løkken

Højtplaceret fritidshus i flot klitområde.

"KLITHUSET" - BELIGGENDE PÅ EN HELT UNIKT PLET ...

Højtplaceret fritidshus i flot klitområde.

Her er muligheden for at få en perle af en beliggenhed i et stærkt kuperet klitområde til en rimelig pris og med kun ca. 360 meter til den hvide sandstrand.
Fra en af husets mange terrasse er det nemt at forstille sig en hyggelig og perfekt grillaften, med mulighed for at nyde solnedgangen i et bedårende farvespil på himlen.

Fritidshuset er opført i 1942/2005 og har et boligareal på 131 kvm. + 8 kvm. integreret udhus. Endvidere garage på 15 kvm.
Fritidshuset opvarmes med el og brændeovn.

Indeholder:
* Udsigtsstue i forskudt plan fra køkkenet. Stuen med hvidmalet loft til kippen, hvidmalede vægge, brændeovn samt udgang til den vestvendte terrasse.
* Skønt lyst køkkenalrum med hyggelig spiseafdeling. køkkenet er i åben forbindelse med opholdsstue og udestuen. Fra køkkenet er der direkte adgang til "udestuen" med flot trægulv, mange vinduespartier som givet et flot lys ind i rummet, men som også trækker klitterne helt tæt på, så man næsten fornemmer marehalmen mellem tæerne. Fra udestuen er der adgang til både den syd og vestvendte terrasse.
* Flot renoveret gæstetoilet med skabsarrangement med håndvast samt toilet.
* Entre/mellemgang med udgang til den overdækkede østvendte morgenterrasse. Fra mellemgangen er der trappe ned til værelsesafsnittet som indeholder:
* Stort soveværelse med dobbeltseng.
* Værelse med 2 enkeltsenge og garderobeplads.
* 2 værelser med 1 køjeseng i hvert værelse.
* Badeværelse med bruseniche, vaskesøjle, toilet og smart skabsarrangement med håndvask.
* Sauna
* Entre/fordelingsgang.


BELIGGENHED
Drømmer du om et fritidshus placeret på toppen af klitten og med herlige udsigtvidder til det stærkt kuperede klitareal. Et unikt tilbud som sjældent udbydes.
Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder.

Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Syd for Grønhøj ligger Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland.

Ligeledes ligger Løkken nord for Grønhøj, som byder på mange aktiviteter: golfbane, bowlingcenter, gokart-bane, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv. Dettee unikke fritidshus er beliggende 5 minutters gang fra én af Danmarks smukkeste badestrande.

Velkommen til Grønhøj Strand…

Grunden:

Grunden er enestående med de kuperede marehalms klitter, som giver en unik beliggenhed. Med denne beliggenhed får du fantastiske udsigtsvidder både fra grunden og fritidshuset. En perle hvor fritidshuset er beliggende på en 1770 kvm. stor stærkt kuperet klitgrund kun 360 meter fra den hvide sandstrand.

Udlejning
Ingen udlejningsforpligtelse i 2021.
Fritidsboligen var udlejet via Feriepartner Jammerbugt i 2020 fra juni til og med oktober - der forventes en lejeindtægt på kr. 60.000,- til ejer.


Øvrigt
Mail eller ring til os for en uforpligtende snak eller fremvisning når I har tid, hverdag som weekend. Da vi bor i området, har vi et særdeles godt kendskab til lokalområdet. Derfor ser vi frem til at møde Jer.

Ejendomsmæglerfirmaet Vestkystmægleren, Søndergade 33, 9480 Løkken Tlf. 98 99 44 11 samt aften på 20 24 51 15

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.